Így telt a Kihívás napja!

A Dévaványai Sportegyesület szakosztályai a pandémia idején bevezetett korlátozások alatt szüneteltették tevékenységüket. Azonban a májusi enyhítések lehetővé tették az óvatos újrakezdést.

A sportolók a Seres István Sporttelepen kiváló körülmények között, szabadtéri környezetben nyitották meg az edzések sorát. S mint minden „rosszban”, így a jelen helyzetben is meg lehetett találni a jót.

Mivel a szakosztályok sportolói egy helyen készülnek, a sporttelep minden nap gyerekzsivajtól hangos, a szakosztályi edzések élettel töltik meg a sportpályákat.

Ez adta az ötletet, hogy bár ha a Kihívás napjának több évtizedes hagyománya ebben az évben csorbát is szenved, valamilyen formában mégis legyen meg a folytonosság 2019. és 2021. évek között.

A Kihívás napján, minden szakosztály számára, Nagy Ádám és Marton Anikó közreműködésével, közös edzés megtartására került sor, melyet Marton Dánielnek köszönhetően drónnal készített felvétellel is sikerült megörökíteni, melyet ezúton is köszönünk!

Köszönjük a mazsorett, torna, úszó, birkózó, női és férfi labdarúgó, kézilabda szakosztályok tagjainak aktív részvételét, edzőik munkáját, illetve a szülők támogatását.

Külön köszönet a mazsorettes lányok rögtönzött kis bemutató műsoráért!

Kis ízelítőként a légifelvételek előtt, néhány fotót megmutatunk a földről készítve!

Hamarosan videóval is jelentkezünk!

Hajrá DSE!