Fölényes hazai győzelem a vasutasok ellen

A támadólag léptünk fel és így már a 7. percben megszereztük a vezetést Papp Dávid révén. A folytatásban a vendégek többször vezettek támadást a hazaiak kapujára, de a kapu előtt rendszerint elvéreztek. A 28. percben egy véleményes büntetőt kaptak a vendégek, de az elvégzett 11-es a kapufán csattant. Az első félidő végén, Viczián megkapta a második sárga lapját és mehetett zuhanyozni a vendégek játékosa.

A szünet után a 10 játékossal felálló vendégek ugyan próbálkoztak, de tökéletesen megszűrtük a támadásaikat melyből olyan eredményesen indítottuk a kontrákat, hogy meg sem álltunk öt találatig.

Megyei II./A osztály, 19. forduló

Dévaványai SE–Békéscsabai MÁV SE 5–0 (1–0)
Dévaványa, 100 néző
Vezette: Bakos József.
Gólszerző: Papp D. (7.), Kéki (57.), Szabó E. (68., 73.), Sipiczki (71. – öngól). Kiállítva: Viczián (45+1. – második sárga lap).

Dévaványa: Elek – Gál (Katona), Nyíri R. (Ungi), Papp K., Kéki (Varga K.), Adamecz, Papp D. (Csordás), Szarka, Diós, Papp V., Szabó E. (Ernyes). Edző: Bereczki Árpád.

Békéscsabai MÁV: Zelenyánszki K. – Lévai (Zsibrita), Erdélyi (Sipiczki), Morva, Viczián, Mazán (Takács K.), Petri, Szarka (Takács L.), Matuska, Kőszáli, Kovács Gy. (Demeter). Edző: Dohányos Zoltán.

Bereczki Árpád: – Játszottunk már jobban is, de végre a helyzeteket most sikerült jó százalékban kihasználni, ezért megérdemelt a győzelmünk.

Dohányos Zoltán: – Gratulálok a hazai együttesnek!

Képgaléria – Fotó: Erdős Csaba