,,Nagyon Nyár-Sport és angol nyelvi tábor” 2021.

Az elmúlt évekhez hasonlóan a 2021. évben is megrendezte egyesületünk a ,,Nagyon Nyár-Sport és angol nyelvi tábor”-t.

A tábor immáron harmadik éve, töretlen érdeklődéssel került megrendezésre, ahová egyre nagyobb létszámmal fogadjuk a gyerekeket. A  tábor- nevéből adódóan- tele van izgalmasabbnál izgalmasabb nyári programokkal: kirándulással, strandolással, játékokkal, mindezek mellett pedig kiemelt hangsúlyt fektetünk arra, hogy a gyerekek megismerkedjenek az egyesületünk berkein belül működő szakosztályokkal, élményeket, nevetéssel teli pillanatokat szerezzenek, továbbá baráti kapcsolatok alakuljanak ki, mélyedjenek el, ezzel erősítve a Dévaványai Sportegyesület közösségét is. A sport mellett hangsúlyt kap továbbá az angol nyelv, hiszen játékos, mozgásos formában mind a kezdő, mind a haladó szinten tartó gyerekek részére készültünk foglalkozásokkal.

Az eseménydús hét folyamán, minden nap a gyerekek foci, jóga, úszás edzéseken, angol foglalkozáson vehettek részt, a délutánokat pedig csapatépítő játékokkal, kézműveskedéssel, strandolással, mozidélutánnal fűszereztük. Szerdán Békéscsabára látogattunk, ahol a CsabaParkban az ,,Óriások Konyhája” tematikus játszóparkban méretarányosra nagyított kolbásztöltő mászókán, húsdaráló csúszdán és góréban múlattuk a délelőttöt kacagások és fogóscskák közepette, majd onnan a a McDolnald’s-ba mentünk egy ínycsiklandó Happy Meal menüre, végül a tartalmas napunkat a Csaba Center Mozijában koronáztuk meg, ahol a Croodék 2 mesefimet vetítették le nekünk 3D-ben. A táborzárás előtt fizikai kísérleteteknek voltunk aktív résztvevői, ahol a víz és a környezettudatosság került előtérbe, majd délután anyukákat, apukákat, kis- és nagytesókat, mamákat és papákat invitáltunk meg a Dévaványai Strandfürdőbe, hogy szemtanúi lehessenek, hogy a sport és angol mellett még a táncra is volt ideje és energiája a gyerekeknek, hiszen meglepetésprodukciójuk ekkor debütált. A műsor után közös beszélgetésre, játékra, és piknikre is sor került.

Köszönettel tartozunk a szülőknek, hogy ránk bízták gyermekeiket erre a tartalmas hétre! Bízunk benne, hogy mindenki élményekkel, barátságokkal zárta emlékezetébe az idei tábort is! Külön köszönettel tartozunk kollégáinknak, edzőinknek, oktatóinknak, akik nélkül mindez nem valósulhatott volna meg: Bereczki Dorinának, Czebe Nikolettnek, Gönczfalvi Balázsnak, Kertmegi Kristófnak, Kiss Helgának, Laskainé Szandinak, Marton Anikónak, egyesületünk elnökének, Dr. Szitás Lacinak és technikai kollégáinknak Bíró Mártának és Végh Tamásnak.
Köszönjük azoknak a segítőknek, önkénteseknek, akik segítették munkánkat és állták a sarat:  Csontos Nórinak, Faragó Hannának, Faragó Szabolcsnak, Kenéz Reginának, Németh Fanninak, Sándor Hannának és Sándor Petrának.
Köszönjük Szikoráné Duka Andinak a lebilincselő fizikai kísérleteket és vízi rakétát: “Ha már nyár, akkor víz! Légy környezettudatos! Kísérletezzünk és tanuljunk!” címmel.
Köszönjük a felajánlásokat, hozzájárulásokat: Borsós Mónikának, Elekné Szitás Emma néninek, Dékányné Kőszegi Annának, Juhászné Csala Editnek, Kiss Nórának, Laskainé Kiss Alexandrának, Murányi Norbertnek, Pesztránszki Ritának és természetesen Dévaványa Város Önkormányzatának.

,,Nagyon nyár tábor- ahol az élmény egy életre szól!”
Várunk benneteket jövőre is! 🙂

Nézzétek meg a videót itt!