Szombaton ismét fontos mérkőzés elé nézünk

Szombaton a késő délutáni órákban a Tóalmás csapata lesz az ellenfelünk, akikkel itthon szoros 2:1 es meccsen tudtuk megszerezni a 3 pontot. Az idegenbeli mérkőzésen sem számítunk könnyű menetre. Az előzetes információk szerint mind a két oldalon akadnak hiányzók bőven.

A héten értesültünk arról, hogy a Csorvás csapata visszamondta szereplését az NB II. bajnokságban, így 9 pont mínusszal valamint a 3 mérkőzésen szerzett 19 találattal megrövidítve fordulunk rá a bajnokság hátralevő fordulóira.

A tabella aktualizálását követően csapatunk jelenleg 19 ponttal és a legjobb gólkülönbséggel vezeti a bajnokságot, azonban az utolsó fordulók mérkőzésein minden megszerzett pont kiemelt jelentőséggel fog bírni. Aki ismer bennünket tudja, hogy csapatunk szerény edzéslehetőségeit, illetve csekély futsal tapasztalatait figyelembe véve az eddig elért eredmény is óriási bravúrnak mondható! A hátralévő fordulókban azon leszünk, hogy az eddigi közösen elért eredményt megtartsuk és elhelyezzük Dévaványát az ország futsal térképén!

Hajrá Dévaványa!