Szabó Niko kapusunknak ítélték meg a különdíjat

A DSE Női csapata a nyári kisújszállási futballtorna állandó résztvevője minden évben. Az idén X. alkalommal megrendezett jótékonysági tornán 8 csapat mérkőzött meg két 4 fős csoportban.

Csapatunk a délutáni órákban kezdte meg szereplését, ahol először a többszörös magyar válogatott Kaján Zsanettet is soraiban tudó Favágók csapata ellen szereztük meg a győzelmet 3-1 arányban, majd ezt követően nagyarányú győzelmet arattunk a Szolnoki MÁV 2. csapata ellen. Az utolsó csoportmeccset 1-1 es döntetlennel zártuk a jó erőkből áll Kecskemét lányai ellen.

Csoportelsőként továbbjutva a legjobb 4 között a Tiszaszentimre csapatával mérkőztünk meg, ahol 2-0 győzelemmel jutottunk a döntőbe. Sajnálatos módon a döntőre egy kellemetlen sérülés miatt nélkülöznünk kellett csapatunk egyik legmeghatározóbb játékosát Furka Júliát, így nem a legjobb előjelekkel vártuk a mindent eldöntő mérkőzést. Végül 0-3 arányú vereséget szenvedtünk, hiába próbáltuk mozgósítani az utolsó tartalékokat, most elmaradt a bravúr. Öröm az ürömben, hogy a végül első helyet bezsebelő Hívatlanok csapatában több futsal játékosunk is szerepelt. Büszkék vagyunk rátok lányok!

Ezüstéremmel és egy különdíjjal zártuk a napot, hiszen a legjobb kapus címét Szabó Niko kapusunknak ítélték meg, aki teljesen megérdemelten zsebelte be az elismerést, hiszen hálóőrünk a tőle jól megszokott módon brillírozott a kapuban ezen a napon is.

Jövőhéten Mezőtúron folytatjuk a felkészülést, a trollfoci által szervezett kispályás tornán! Hajrá DSE!