Rendhagyó évértékelő

A szilveszteri koccintásnál talán nem pont ezt a forgatókönyvet képzeltük el a 2020-as évre.. A vírushelyzet hatására nem csak a sportéletben történtek jelentős változások, számos nehézséggel kellett megküzdenünk az élet más területein is.

A tavaszi korlátozások után ősszel 14 csapattal indult el a női NB II. futsal bajnokság, a csapatok keleti és nyugati csoportba történő besorolásával. Röviddel a kezdést követően, az országot érintő korlátozó intézkedések hatására a bajnokságokban történő szereplést is önkéntes vállaláshoz kötötték. A csapatok számára korlátlan alkalommal állt rendelkezésre a halasztás lehetősége.

Csapatunk 2 mérkőzés esetében választotta a jövő évi pótlást, 3 alkalommal vállalta a szereplést. 2 mérkőzésen hoztuk el a 3 pontot, és csupán egyszer szenvedtünk vereséget a Miskolci Vénusz vendégeként. Két további mérkőzés vár még ránk ebben az évben, a Csorvás, valamint a Miskolc csapatát fogadjuk hazai pályán.

Minden év velejárója az év végi számvetés, a mögöttünk álló időszak értékelése, a megfelelő konzekvenciák levonásával. Idén ezt rendhagyó módon tesszük meg:

” 2020-ban már a futsal sem a régi,
A zárt kapus meccset a kutya se nézi..
NB II. Kelet – Nyugat,
Összesen 14 induló csapat!

Csonka szezon, korlátozás
Maszkviselés, online-mozgás.
Ősztől önként vállalt szereplés,
A sok kihagyás nem túl szerencsés..

Egyeztetés, meccspótlás,
Áprilisban lesz majd oltás..
21-re nincs más tervünk,
Legyen negatív a COVID tesztünk!