Parádés évzárás

December 19. napján sikerült pótolni a 3. fordulóban elmaradt mérkőzésünket a Csorvási SK csapatával.

Jól ismeri egymást a két csapat, így tudtuk, hogy még a tabella éléről sem számíthatunk könnyen szerzett 3 pontra. A Csorvás maximálisan igazolta is az előzetes számításunkat, hiszen az első félidőben remekül tartották magukat. A befejezéseknél vagy pontatlan és kapkodó volt a játékunk, vagy a vendégek védekeztek kiválóan, így elég szoros első 20 percet produkáltak a csapatok. Egy szép összjátékot követően aztán Balogh Blanka lőtt a kapuba, így 1-0-ás előnnyel mehettünk a szünetre.

A szünet után aztán magunkra találtunk, koncentráltabb lett a játékunk, melynek eredményeként előbb Kurai Nikolett köszönt be, majd Furka Júlia lőtt a vendégek kapujába. A mérkőzés végére még Szabó Tünde Imola is duplázni tudott, így 5-0 arányú dévaványai siker született. Abszolút pozitívum, hogy kapott gól nélkül hoztuk le a találkozót, tovább javítva ezzel a gólkülönbségünket.

A mérkőzést követően Csordás Ferenc újabb nagylelkű felajánlásának köszönhetően közös pizzázás mellett idéztük fel a mérkőzés legemlékezetesebb momentumait. Ezúton is hálásan köszönjük a támogatást!

A mai győzelem mellett egy tabellaelsőség kerül a DSE karácsonyfája alá, hiszen 5 mérkőzést követően 12 ponttal vezetjük az NB II-es női futsal bajnokság KELETI csoportját.

Januárban folytatjuk, addig is mindenkinek Kellemes Ünnepeket és Békés, Boldog Új Esztendőt kívánunk!

Hajrá Dévaványa!