Megfogyva bár, de törve nem!

Az MLSZ Pest Megyei Igazgatósága „hivatalból” indult eljárás keretében állapította meg, hogy a Dévaványai SE az első két fordulóban megsértette a Pest Megyei Női futsalbajnokság versenykiírását. A döntés értelmében Molnár Kitti, valamint Szabó Tünde Imola kettős játékengedéllyel rendelkező játékosaink nem léphetnek pályára a Dévaványai SE színeiben, továbbá eltiltásuk mellett csapatunkat 15 egységnyi pontlevonással sújtotta az Igazgatóság.

[AdSense-A]

Ha a létszámprobléma önmagában nem lett volna elég súlyos, az addigi eredményeink törlésével a tabella 1. helyéről a 10. helyre csúsztunk vissza, amely elég komoly érvágást jelentett, túl a mérkőzéseink 60%-án. Pusztán a jobb gólkülönbségnek köszönhetően nem álltunk utolsó helyen, ami az általunk képviselt játékerő függvényében nem kis csalódás volt egyesületünk minden tagja számára.

Csapatunk a III. fordulóban a jelentős pontszámbeli lemaradás mellett tehát annak tudatában lépett pályára, hogy nem számíthat két meghatározó alapemberére.
A lányokat óriási dicséret illeti, hiszen hatalmas mentális erejükről tanúbizonyságot téve ismét jól játszva, magabiztosan hozták el mind a 6 pontot, mellyel sikerült némiképp visszakapaszkodni az élmezőnyhöz.

??Eredmények:

Gólszerzők:

Furka Júlia ⚽️⚽️

Kovács Kitti ⚽️⚽️⚽️

Zeller Anita ⚽️

Beinschróth Kitti ⚽️

Kasznár Annamária ⚽️⚽️

Dévaványai SE – 5stars SE 3 : 0 (Az ellenfél nem jelent meg)

A feladat adott, egy jó véghajrával december 12-én sikerülhet megcsípni a felsőházba kerülést.

Hajrá Dévaványa!??⚽️