Listavezetőhöz méltó hétvégi szereplés

Természetesen a győzelmi csoportkép sem maradhatott el.

Csapatunk vasárnap este 18:00 órai kezdettel fogadta hazai környezetben a Csorvás csapatát.

A hetek óta tartó rossz szériánkat tudtuk megszakítani, a mérkőzés első pillanatától kezdve nyomást gyakoroltunk ellenfelünkre, melynek az első félidőben 5:0-ás vezetés lett az eredménye, melyet a második játékrészben megtoldottunk további 5 találattal. A Csorvás csapata bár végig szimpatikusan küzdött, amiért nagy dicséret illeti őket, ezen a meccsen csak helyzetig jutottak. Szeretnénk azonban megjegyezni, hogy példaértékű játékosaik kitartása, aminek előbb utóbb biztosan eredménnyel kell majd párosulnia.

Hazai oldalon a gólgyártást Furka Júlia kezdte meg egy remek kényszerítőt követően, majd a szülinapos Nagy Zita duplázott két hatalmas távoli bombából. Szabó Tünde Imola próbálkozásai végül a 13. percben értek góllá, majd ezt követően Tóth Noémi oldotta meg remekül a kapussal szemben 1 az 1 elleni helyzetét. Szögletből újra Szabó Tünde Imola volt eredményes, melyet ismét Tóth Noémi találata követett.

Csapatkapitányunk, Furka Júlia a 28. percben szerezte meg második találatát, majd a mérkőzést Molnár Kitti duplája zárta két remek egyéni megmozdulást követően. Mind a védekezésben mind pedig a támadásban mutatott határozott fellépésünk és kreativitásunk végre újra gólokkal párosult. Minden játékosunk tudása legjavát hozta, ültek a passzok, emellett az egyéni megoldásokból sem volt hiány. Csapatunk ezzel a győzelemmel újra a tabella élén áll, azonban talán ami ennél is fontosabb, hogy remek játékkal sikerült megőriznünk otthoni veretlenségünket! Ebből a sikerből kell merítenünk az előttünk álló mérkőzésekhez és ezt a formát kell átmentenünk a következő fordulókra, mert messze még a bajnokság vége!

Hajrá Dévaványa!