Kisújszállási kupa és DEAC edzőmeccs a felkeszülés jegyében

Csapatunk minden évben aktív résztvevője a nyári időszakban megrendezésre kerülő kispályás tornáknak, hiszen ezek remekül szolgálják a bajnokságra történő felkeszülést, valamint remek csapatépítő jelleggel bírnak.

Július 10-én Kisújszállás adott otthont egy zömében NB II-es játékosokból álló csapatokat felvonultató műfüves tornának, ahol a II. helyet sikerült begyűjtenünk. Az eredmény helyett ezen a napon is inkább a játék öröme volt fókuszban, fontos volt, hogy mindenki játéklehetőséghez jusson, melyet sikerült is megvalósítani.

Dévaványa – Fegyvernek 6:0
Dévaványa – Berettyóújfalu 1:0
Dévaványa – Hívatlanok 1:1
Dévaványa – Szolnok 0:2

A nagy hőség, valamint a kapu előtti pontatlan befejezések az utolsó mérkőzésre felőrölték egyébként végig remekül játszó, addig veretlen csapatunkat, így végül a képzeletbeli dobogó második fokára állhattunk fel! A tornagyőzelmet begyűjtő Szolnok csapatának ezúton is gratulálunk!???

Július 28-án az NB I-ben bajnoki címet szerző és Magyar Kupa győztes Debrecen női futsal csapatával játszottunk edzőmérkőzést.

A két csapat között rendkívül baráti a viszony, így nagy örömmel vettük a DEAC meghívását, még akkor is, ha tudtuk, ezen a napon sok babér számunkra nem fog teremni. A jobbtól azonban soha nem szégyen kikapni és tanulni, így mindenképp hasznosnak tartjuk a jobb játékerőt képviselő csapatokkal szembeni játéklehetőséget. A befejezéseknél a nagy iramnak köszönhetően eléggé pontatlanok voltunk, azonban abszolút pozitívum volt a számos kapu előtti lehetőség, melyet sikerült kialakítanunk.

Az edzések mellett a felkeszülési programban szerepel még egy hétközi edzőmérkőzés a Gyulai Amazonok NB II-es labdarúgó csapatával.

Hajrá Dévaványa!??