Kevés hiányzott a pontszerzéshez

A Szombati Tóalmás elleni derbi az előzetesen várt küzdelmeket hozta. A mérkőzés elején, a 3. percben egy szerencsétlen kipattanóból szerezte meg a vezetést a hazai csapat.

A 9. percben Szabó Tünde Imola egyéni megmozdulása révén egyenlíteni tudtunk, azonban az első félidőben a hazai csapat még 2 találatot szerzett, többek között egy szerencsés megpattanó szabadrúgással.

A második félidőben is végig támadtunk, mely a 24. percben érett góllá, mikor Furka Júlia remek szögletét Szabó Tünde Imola sarkazta a hálóba. Újra 1 gólos különbségnél több nagy helyzetünk is kimaradt, a vendég oldalon pedig gyakorlatilag az összes ígéretes kapura lövés beakadt. A 27. percben a hazaiak 14-es játékosa megszerezte csapata negyedik, önmaga 3. találatát.

A mérkőzés hátralevő részében is folyamatosan dolgoztuk ki a nagyobbnál nagyobb helyzeteket, azonban hol a kapufa, hol a hazai kapus állta útját a labdának, így a Tóalmás meg tudta tartani kivívott előnyét. A mutatott játék alapján abszolút rászolgáltunk volna a pontszerzésre, melyhez ezúttal sem sok hiányzott, de természetesen gratulálunk a Tóalmás csapatának, akik végig szimpatikusan játszva tartották otthon a 3 pontot.

Hajrá Dévaványa!