Győzelem a Rangadón!

Csütörtök este pótolta csapatunk a 10. fordulóból elmaradt Tóalmás elleni mérkőzését. Igazi rangadóra volt kilátás, még akkor is, ha az első összecsapásunkkor sima 1:8-as győzelmet arattunk, hiszen ellenfelünk 8 meccses győzelmi szériája mellett bombaerős igazolásaival jelezte, hogy komolyan gondolja a bajnokságban való szereplést.

Csapatunk teljesítménye az utóbbi időben eléggé hullámzó volt, amit jól mutat, hogy míg a Csorvás ellen valósággal parádéztunk, addig balszerencsés végjátékkal veszítettünk pontokat az Újfalu ellen, azonban mindenképpen ugyanazt a küzdőszellemet szerettük volna a pályára vinni, amit a Berettyó elleni második 20 percben mutattunk.

Számos nagy helyzetünk maradt ki, mellette a vendégeknek is voltak ígéretes próbálkozásai. A vezetést a vendég csapat ragadta magához a 13. percben, melyre Kurai Nikolettnek volt válasza még az első játékrészben. Felváltva forogtak veszélyben a kapuk, hol a vendég, hol pedig a hazai csapat tudott jobban dominálni. A 37. percben Szabó Tünde Imola szerzett labdát az ellenfél térfelén, amivel kapura tört. A Tóalmás játékosa már csak szabálytalanul tudta megállítani, így ígéretes helyről jöhettünk szabadrúgással. A lövés a jó helyezkedésnek hála egy kis szerencsével is fűszerezve a kapuban landolt, így 2:1-re módosítottuk az állást.

A második győztes találat:

A hátralevő percekben masszívan védekeztünk, melynek eredményeként egy igazán erős csapatot sikerült legyőznünk és nagyon fontos 3 pontot tartottunk itthon. Jövőhéten újra összemérheti erejét a két csapat, hiszen Tóalmásra utazunk, ahol hasonlóan kiélezett mérkőzésre számítunk.

Hajrá Dévaványa!

Képgaléria – Fotó: Erdős Csaba