(Gól)záporos mezőtúri szereplés

Csapatunk 2 győzelemmel és 1 döntetlennel szerezte meg az I. helyezést

Hétvégén rendezték meg az I. Mezőtúri Trollfoci tornát, ahol számos férfi csapat mellett 4 női alakulat képviseltette magát.

A kezdeti időjárási nehézségek szerencsére nem húzták keresztbe a szervezők és a résztvevő csapatok számításait, végül a hirtelen lezúduló nagy mennyiségű eső ellenére is sikerült megtartani a mérkőzéseket, délutánra pedig a napsütést is élvezhették a Mezőtúri Sportcentrumba látogatók.

Női fronton a Szolnoki MÁV, a Bordány SE, a Fegyvernek, valamint a Dévaványai SE csapatai küzdöttek meg egymással. Az 1 x 20 perces mérkőzések füves és műfüves pályán zajlottak, ami az elázott ingoványos talajon helyenként feladta a leckét a csapatoknak.

Csapatunk 2 győzelemmel és 1 döntetlennel zárta a tornát, így veretlenül szereztük meg az I. Helyet, valamint a múlthét után egy újabb különdíj is hozzánk vándorolt, a legjobb játékos címet ezúttal Molnár Kitti vihette haza.

Összességében elmondható, hogy egy nagyszerű szervezésű tornán vettünk részt, ahol a frissítő italok és egyéb díjak mellett egy új mezgarnitúrával is gazdagodott csapatunk, melyet ezúton is köszönünk!

A legjobb játékos címet ezúttal Molnár Kitti vihette haza