Futsalos lányaink is megkezdték a felkészülést a következő szezonra

A hosszabb szünetet követően friss hírekkel jelentkezünk egyesületünk háza tájáról..

Az egész világot érintő koronavírus járvány alapjaiban írta át a különböző sportesemények forgatókönyvét. Az MLSZ döntése értelmében 3 mérkőzéssel a bajnokság vége előtt befejeződött a női Nb2 futsal bajnokság 2019/2020-as szezonja, ahol csapatunk újoncként rendkívül szépen helytállt, és a tabella aktuális állása szerint a IV. helyen zárt. Befejezés híján nem bocsátkoznánk találgatásokba a lehetséges végeredményt illetően, azonban minden túlzás nélkül kijelenthetjük, hogy alakulatunk üde színfoltja tudott lenni az idei bajnokságnak, és az eredményeink jól mutatják hogy az út melyre közösen léptünk rá, nagyon is a mi utunk..

[AdSense-A]

Ahhoz, hogy Dévaványa felkerüljön a hazai női futsal térképére rengeteg ember elhivatott és kitartó munkájára volt szükség. Az egész csapat nevében szeretnénk köszönetet mondani mindenkinek, aki bármilyen formában hozzájárult ahhoz, hogy csapatunk kipróbálhatta magát ebben a kihívásokkal teli bajnokságban. Köszönjük mindenkinek az egész éves töretlen támogatást!

A mai Napon a Dévaványai SE csapata megtartotta első csapatösszetartását, melynek keretében hosszú idő után először rúghattuk közösen a bőrt, ami mindannyiunk nagy örömére szolgált. Emellett értékeltük pár szóban a mögöttünk álló időszakot, és a jövőre vonatkozóan is tisztáztuk a fő kérdéseket.

Ami biztos, hogy a jövőben is büszkén fogjuk magunkra húzni a zöld-fehér mezt, és mindent megfogunk tenni azért, hogy felemelő és büszke érzés legyen csapatunkhoz tartozni, akár játékosként, a szakmai stáb tagjaként, támogatóként, szurkolóként, vagy Dévaványai lakosként..

A következő szezonban is ugyanitt, Veletek, Közösen!
Együtt erősebbek vagyunk! HAJRÁ DSE!

[AdSense-B]