Február 19-től folytatódik a Pest megyei női futsalbajnokság

Női futsalosaink bravúros szereplésüknek köszönhetően – a tetemes pontszámbüntetést ledolgozva – a felsőházban mérkőzhetnek meg a bajnokság további 5 legeredményesebb csapatával. Az alsóházi összecsapások február 19-én, szombaton indulnak, míg a felsőházi forduló február 20-án veszi kezdetét. A vasárnapi játéknapon, melyet Monoron rendeznek meg, elsőként a CWarriors Pinkbull, valamint az Amazon Foci SE II. csapatai lesznek a ellenfeleink.

[AdSense-A]

A Dévaványai SE csapatkapitánya, Furka Júlia osztotta meg gondolatait a jövőheti rajttal kapcsolatban:

„Nem volt épp a legegyszerűbb a csapat számára az elmúlt időszak. Két meghatározó játékosunk kiesésével nem csak a létszámproblémával kellett számolnunk a bajnokságban, a 15 egységnyi pontlevonást követően lenullázták az addig elért eredményeinket, így a mezőny egyik legeredményesebb csapataként a tabella legvégére kerültünk. Ebben a helyzetben borzasztó nehéz volt motivációt találnunk a folytatáshoz, hiszen ez a pályán is sokkal nagyobb terhett rótt ránk. Sokszor éreztük úgy, hogy teljesítménykényszer alatt játszunk, hiszen ekkora hátránynál nem fért bele a hiba, de szerencsére az akaratunknak és az egységességünknek köszönhetően sikerült talpraállnunk, és gyakorlatilag vert helyzetből harcoltuk ki a felsőházba jutást, amiért nagyon büszke vagyok a csapat minden egyes tagjára.
Bár a felsőházba hozott pontokra tekintettel nem sikerült maradéktalanul ledolgozni a hátrányunkat a többi csapattal szemben, célunk egyértelműen az, hogy a dobogós helyek egyikére odaérjünk. A csapat képességeit és elszántságát alapul véve erre minden esélyünk meg is van, azonban biztos vagyok abban, hogy ellenfeleink is hasonló célokkal érkeznek majd a felsőházi fordulókra.”

Hajrá Dévaványa!??⚽️