Értékes győzelem

A 9. Forduló keretében a Mezei – Vill Berettyóújfalu csapatát láttuk vendégül a hét utolsó napján 17:00 órai kezdettel.

Tudtuk, hogy szoros mérkőzésre van kilátás, hiszen a Berettyóújfalu csapatának szezonbeli mérlege a mérkőzést megelőzően 2 győzelem és 1 döntetlen volt, így a mezőnyben egyedül ők rendelkeztek hibátlan mérleggel, még akkor is, ha figyelembe vesszük, hogy számos mérkőzésüket nem sikerült eddig lejátszaniuk.

Szerencsére a mai napon sikerült megvalósítani a pályán az edzői utasításokat és a helyzetkihasználásunk is javuló tendenciát mutat az előző hetekhez képest. Összességében a mai napon remek játékkal és kiváló csapatmunkával sikerült legyőznünk egy kifejezetten jó erőkből álló Berettyóújfalut, így ez a megszerzett 3 pont rendkívül értékes a bajnokság állását tekintve.

[AdSense-A]

Ezzel a győzelemmel immár 18 ponttal vezetjük a tabellát, valamint további jó hír, hogy a mérkőzésen duplázó Kurai Nikolett holtversenyben első helyen áll a góllövőlistán.

A mérkőzésen egy szerencsétlen földetérést követően ellenfelünk egyik játékosa sérülést szenvedett, akinek ezúton is kívánunk gyors felépülést és mihamarabbi gyógyulást!

Hajrá Dévaványa!

Videó: Keleten.hu