Ellentétes félidők, szerencsétlen végjáték

Vasárnap este a Berettyóújfalu csapatát fogadtuk 18:00 órától a Varga Lajos Sportcsarnokban zárt kapus mérkőzésen. A találkozó a mi szempontunkból sajnos ismét a létező legrosszabban kezdődött, hiszen a mérkőzés 1. percében már vezetett ellenfelünk egy rosszul hátratett labdát követően.. Nem sokkal később az Újfalu centere jól felismerve a helyzetet távolról emelte át kapusunkat, így növelve 2 gólosra az előnyüket. A kapuscserét követően az első félidőben újabb gólt tudott szerezni a vendég csapat, míg mi kihagytuk a ziccereinket, így nem tudtunk már a hátralevő percekben faragni a 3 gólosra nőtt hátrányunkból.

A második félidőben teljesen más mentalitással léptünk pályára, amelynek meg is lett az eredménye. Ellenfelünk teljes fölényét megszüntetve a mérkőzés 36. percére lelkesen küzdő csapatunk 4:4 állásnál már a vezetésért támadhatott. Az utolsó percben aztán jött a feketeleves. A játékvezetők a mérkőzésen addigra már sokadszorra ismét a vendég csapatnak kedveztek, míg hazai oldalon kétes szituációkban rendre néma maradt a síp, ami egy ilyen kiélezett mérkőzésen roppant fájó tud lenni, főleg ha figyelembe vesszük, hogy a sírból hoztuk vissza a mérkőzést. Szűcs Trixy kapusunk aki a Miskolc elleni mérkőzésen elszenvedett kéztöréséből tért vissza végig remek teljesítménye mellett 3! 10 méterest hárított.

Az utolsó ilyen odaítélt 10 méteres kivédése után szöglettel jöhetett a vendég csapat, melyet középre adva a vendégek játékosa kapura lőtt, majd a labda egy szerencsétlen irányváltást követően becsorgott kapusunk lába mellett.. Nagyon nem kommentálnánk az eseményeket, az ellenfél mellett sok mindennel kellett megküzdenünk ezen a napon, de kétség kívül a legnagyobb hibát mi magunk okoztuk azzal, hogy 3 gólos előnyt ajándékoztunk a végig szívósan játszó vendégeknek. A pontszerzésre mindenképpen rászolgáltunk volna a második játékrészben mutatott játékunk alapján, azonban sajnos ez a fociban benne van.

Dicséret illeti a lányokat, hogy képesek voltak 0:3-ról felállni és így visszajönni a mérkőzésbe. Ezzel együtt természetesen gratulálunk a Berettyóújfalu csapatának, szerencséje annak van, aki tesz is érte és ők az első félidőben sokat tettek ezért a 3 pontért. Sok időnk nincs szomorkodni, hiszen csütörtökön a Tóalmás csapatát fogadjuk, ahol tudásunk legjavát kell nyújtanunk!

Hajrá Dévaványa!