Egy kiélezett 1:1-es döntetlen és egy magabiztos 7:0-ás siker a hétvége mérlege

A nyitómérkőzésen kissé álmoskásan kezdtünk, több ígéretes helyzetünk is akadt, melyet azonban nem sikerült gólra váltani.

Ellenfelünk a 8. percben megszerezte a vezetést, szerencsére azonban Zeller Anita egy perccel később egalizált, újra nyílttá téve a találkozót. Ugyan mindkét csapatnak megvoltak a lehetőségei, hogy eldöntse a 3 pont sorsát, végül igazságos döntetlen született. Ezúton is gratulálunk az ellenfél csapatának!

[AdSense-A]

A pihenő után a második mérkőzésünkön már lényegesen jobban tudtunk sáfárkodni a helyzeteinkkel, melynek eredményeképpen 7 gólig meg sem álltunk. Tóth Noémi, Furka Júlia, Bereczki Dorina duplája mellett Kovács Kitti is betalált, így magabiztosan szereztük meg a győzelemért járó 3 pontot. Az Amazon Foci SE csapatának további sok sikert kívánunk!

A 4. és egyben utolsó fordulóban sem lesz egyszerű dolgunk, hiszen a bajnokság két top csapata mellett az Amazon Foci SE I. csapata lesznek az ellenfelek. Tovabb nehezíti majd a dolgunkat, hogy ezen a napon nélkülöznünk kell majd csapatkapitányunk, Furka Júlia játékát, aki kívülről fogja segíteni a csapat munkáját. Annyi biztos, hogy ahhoz, hogy végül a dobogós helyek egyikére sikerüljön odaérni, a továbbiakban is pontos, koncentrált játékra lesz szükség. A nap végén mutatott helyzetkihasználásunk mindenképpen bizakodásra adhat okot.

Hajrá Dévaványa! ??⚽️