„Bearanyoztuk a napunkat”

A mai napon hosszú útra vállalkozott csapatunk, ugyanis Mórahalomra utaztunk, ahol a „XX. Mórahalmi Kupa” elnevezésű labdarúgó tornán vettünk részt. A tavalyi évet kopírozva idén is az I. helyen végeztünk 100%-os teljesítménnyel. A négy, pihenő nélkül lejátszott mérkőzésen összesen 20 gólt rúgtunk és csupán 1 találatot kaptunk, ami jól mutatja, hogy Szabó Niko kapusunk teljesítménye kimagasló volt a mai napon is.

A torna gólkirálynője a tavalyi évhez hasonlóan csapatunkból került ki, ezúttal kapitányunk, Furka Júlia személyében. Szépen kidolgozott támadásokat vezettünk, az egész tornán magabiztosan uraltuk a játékot. A kiváló csapatmunka mellett remek egyéni teljesítményeket mutattunk, melynek köszönhetően sikerrel zártuk a napot.

A torna gólkirálynője ezúttal Furka Júlia volt.

Összeségében elmondhatjuk, hogy a 2×20 perc időtartamú mérkőzések remekül szolgálták a felkészülésünket. A nyár folyamán minél több kispályás tornán tervezünk részt venni, hogy az NB II – es bajnokság kezdetére egy felkészült, összeszokott, és magabiztos Dévaványai csapattal nézzenek farkasszemet ellenfeleink.

[AdSense-B]