Bajnokcsapata van Dévaványának!

Óriási csatában 0-1 arányban győzött csapatunk a Berettyóújfalu otthonában, mellyel futsalos lányaink feltették az i – re a pontot az egész éves bajnoki szereplésüket illetően.
??⚽️??

Egyetlen találatunkat a csapatunkhoz újonnan csatlakozó Vágó Anikó szerezte, akinek neve ismerősen csenghet futsalos berkekben. A korábbi NBII-es bajnokság gólkirályi címét is magáénak tudható játékosunk egy hatalmas Szűcs Trixy bravúrt követően (amiből a mérkőzésen rengeteget láthattunk) a kipattanót a saját térfelünkről emelte az ellenfél kapujába, amivel szemben a kintebb helyezkedő berettyói kapus tehetetlen volt. Bravó Anikó, így kell debütálni!

A kimagasló kapusteljesítmény mellett minden pályára lépő játékosunk hatalmasat küzdött, így a nagy nyomás ellenére is meg tudtuk tartani az eredményt, mellyel bebiztosítottuk első helyünket az NB II-es futsal bajnokság Keleti csoportjában. Erre szokták mondani, hogy ez a szív diadala volt.

A jövőheti Tóalmás elleni mérkőzésen már annak tudatában léphetünk pályára, hogy az utolsó forduló eredményeitől függetlenül is BAJNOK A CSAPAT!!!

A május 09. napján 18:00-tól kezdődő HAZAI mérkőzésre minden védettségi igazolvánnyal rendelkező nézőt szeretettel várunk!
A futball mellett egy nemes ügy is fókuszban lesz ezen a napon, így kérünk mindenkit, aki teheti jöjjön el! Az ezzel kapcsolatos részletekkel a napokban jelentkezünk.

Hajrá Dévaványa!!!?