Bajnokavatás hazai környezetben

A banokcsapat! Fotó: Erdős Kiara

Vasárnap 18:00 órai kezdettel a Tóalmás elleni rangadóval hazai pályán fejeződött be csapatunk számára a női NB II. futsal bajnokság Keleti csoportja. Az eredménytől függetlenül csapatunk már annak tudatában léphetett pályára, hogy megnyerte a bajnokságot.

[wp_bannerize_pro categories=”300×250″ orderby=”random” numbers=”1″]

Fantasztikus szurkolók, ünnepi hangulat, mazsorettbemutató, éremátadás, gólok, sportszerű mérkőzés és adománygyűjtés.. Ezek jellemezték a tegnapi napot, ahol még az sem tudta BAJNOK CSAPATUNK kedvét szegni, hogy végül 3:5 arányban vereséget szenvedtünk a tetszetős gólokat szerző és jól játszó vendég csapattól. Az eredmény helyett ezen a napon inkább az volt előtérben, hogy a szezon közben kevesebb játéklehetőséget kapott játékosaink is megmutathassák tudásukat a család és a barátok előtt. Sajnálatos módon csapatunk kapitánya, Furka Júlia komoly sérülést szenvedett a mérkőzésen, akinek innen is mielőbbi gyors felépülést kívánunk! ??

Góljainkat Vágó Anikó ‘2⚽️ ’39⚽️ és Szabó Tünde Imola ’31⚽️ szerezték.

Gratulálunk a Tóalmás csapatának, valamint a bajnokság összes szereplőjének! Roppant tanulságos év volt ez a számunkra, remek ellenfeleket ismertünk meg a személyükben!

Fotó: Erdős Kiara

Köszönjük mindenkinek az egész éves támogatást! Külön köszönet azoknak,akik tegnap a helyszínen köszöntötték a lányokat és jelenlétükkel valamint anyagi támogatásukkal segítették a Milánka kezeléséhez szükséges 3.000.000.-ft összegyűjtését! Mert a SPORT csodákra képes! Aki esetleg személyesen nem tudott részt venni a mérkőzésen, azonban szeretne segíteni, a napokban még megteheti az Egyesületünknél.

Egyesületünk vezetősége ezt követően az összegyűjtött pénzösszeget a Milánkának gyűjtő alapítvány számlájára utalja át, valamint egy kis ajándékcsomaggal is kedveskedünk, hiszen a szemünkben Milánka már most igazi BAJNOK!

KÖSZÖNÜNK MINDENT! HAJRÁ DÉVAVÁNYA!??⚽️