A női foci 10 aranyigazsága

A női foci 10 aranyigazsága (a Dévaványai SE szemszögéből)

1. A női foci egyik sarkalatos pontja, hogy a cipő színe és márkája lehetőleg harmonizáljon a hajpánt színével és márkájával.

2. A csapatmez esetében fontos kritérium az előnyös fazon és szín megtalálása.

3. A körmös, kozmetikus és egyéb szépségápolási eljárások időpontját úgy kell megválasztani, hogy az edzéseken valamint a mérkőzéseken való részvételt ne akadályozzák, azonban a kifogástalan külsővel történő pályára lépést garantálják.

4. A mérkőzésre vezető úton a kisbusz átmenetileg használható egyszerű szépészeti beavatkozások elvégzésére (pl.: hajfonás, körömlakkozás)

5. A körömlakk színben lehetőleg ne üssön el nagyon a csapat mezének színétől.

6. A praktikum szempontjából a hajmosás időpontját érdemes az edzésekhez, valamint a mérkőzésekhez igazítani.

7. Íratlan szabály, hogy a mérkőzés végi csapatképet addig kell ismételni, amíg mindenki elégedett lesz a kép tartalmával. (A 2. pontban foglaltak emiatt is kiemelten fontosak)

8. A kimaradt lábgyanta ellen átmenetileg kiváló megoldást jelenthet a sportszár alkalmazása.

9. A legfontosabb alapszabály, hogy a pálya nem tartozik azon helyek közé, ahol kiakadhatsz azon, hogy rajtad kívül több nő is ugyanazt a ruhát viseli az adott eseményen.

10. A játékvezető felénk intézett kérdéseire a jól bevett „á mindegy hagyjuk..” vagy az „ te ezt úgy sem értenéd..” és a „minden férfi egyforma” szófordulatok nem minősülnek jó válasznak.