Tornagyőzelem Domaszéken, a Szkíta-Sport Kupa kispályás labdarúgó tornán

2022. január 8-án rendezték meg Domaszéken a Szkíta-Sport Kupa kispályás labdarúgó tornát, ahol 7 csapat mérkőzött meg egymással.

[AdSense-A]

Csapatunk a délelőtti csoportban kapott helyet, ahol a Tiszasziget, valamint a Kiskundorozsma voltak az ellenfeleink. Számos remek egyéni megmozdulással rögtön egy magabiztos 13:0-ás sikerrel nyitottunk a Tiszasziget ellen, melyet egy 6:1-es Dorozsma elleni győzelem követett, így csoportelsőként várhattuk a folytatást.

A döntőbe jutásért a másik csoport második helyezettjét kaptuk ellenfélnek, aki végül a torna másik békés megyei alakulata, a Gyulai Amazonok csapata lett. A két csapat nagyon jó viszonyt ápol, ráadásul nagyon jól is ismeri egymást, így nem számítottunk könnyű meccsre. A mérkőzésen szerencsére viszonylag gyorsan sikerült érvényesíteni az akaratunkat, sok szép gólt szerezve végül magabiztos 5:1-es győzelmet arattunk. Egy sportszerű mérkőzésen sikerült felülmúlni egy nagyon jó erőkből álló csapatot, így már a döntőre készülhettünk.

Kisebb meglepetésre ott újra a Kiskundorozsma csapatával kerültünk össze, akik nagyszerű és eredményes játékkal vívták ki maguknak a döntőbe kerülést. Egy jó letámadást követően némi szerencsével vezetést szereztünk, melyre még ugyan tudott válaszolni ellenfelünk, ezt követően azonban további nagyszerű gólokat lőttünk, így végül 5:2 arányban sikerült megnyernünk ezt a mérkőzésünket is.

A tornán remek teljesítményt nyújtott az egész csapat, végig magabiztosan és egységesen játszottunk, mellette pedig több szépségdíjas találatot is szereztünk. Hálóőrünk, Szűcs Trixy is végig kiemelkedő teljesítményt nyújtott, csupán 3 alkalommal sikerült bevenniük az ellenfeleknek a kapuját.

A tornagyőzelem mellett külön öröm, hogy hozzánk került a torna legeredményesebb játékosának járó cím is, ahol egy speciális helyzet állt elő. Megosztott gólkirálynői cím született, ugyanis két játékosunk, Molnár Kitti és Szabó Tünde Imola is 8 – 8 találattal a góllövőlista élén végzett.

Egy színvonalas kupán, kiegyensúlyozott és meggyőző teljesítménnyel sikerült megszereznünk a legjobbnak járó trófeát, így csak annyit mondhatunk, soha rosszabb évkezdést!

Hajrá Dévaványa!