Tíz gól esett, de csak egy pontot hoztunk el Sarkadról

Fotó: Papp Sándor

Óriási melegben, és igen rosszul előkészített pályán kezdődött Sarkadon a mérkőzésünk, a Megyei Kvalifikációs Bajnokság 2. fordulójában.

Már a 13. percben vezetést szereztünk Papp Krisztián révén. 0-1-es vezetésnél kihagytunk egy hatalmas lehetőséget, amivel nagy lépést tehetett volna a győzelem felé a csapat, de mint a fociban ez lenni szokott a kihagyott helyzet mindig megbosszulja magát. A hazaiak gyors szélsői több esetben okoztak gondot csapatunknak, és meg is fordították 3-1-re a mérkőzés aktuális eredményét.

Rutinunknak hála, sikerült két gólt is ledolgozni, de két egymás utáni büntetőrúgásból ismét a hazaiak álltak jobban, amiből az egyik még a hazai szurkolók szerint is óriási bírói tévedés volt. A 85. perc után előbb akcióból majd egy 11-esből egyenlítettünk, így mindkét csapatnak meg kellet elégednie az egy ponttal.

Sarkadi KLE–Dévaványai SE 5–5 (2–1)
Sarkad, 220 néző
Vezette: Sándor Gergő
Gólszerző: Nagy E. (20.), Jepure (34.), Tokaji (50.), Erdei (79., 84. – mindkettőt 11-esből), ill. Papp K. (13., 73.), Kéki (52.), Nyíri J. (86.), Marton (88. – 11-esből).

Sarkad: Franciskovic – Szalazsán A., Bányai, Tóth K., Szabó R., Kókai, Erdei, Jepure, Nagy E., Tokaji, Patkás. Cserék: Pap Á., Jánki, Stók, Kovács P., Csiki, Fazekas, Pap O. Edző: Bali István.

Dévaványa: Szász – Pap Á., Bányai, Tóth M., Papp K., Kéki, Szalai, Feke, Marton, Szabó E., Katona. Cserék: Sági, Nyíri J., Bereczki, Papp D. Edző: Bereczki Árpád.

Bereczki Árpád: – Sajnos öt rúgott góllal nem sikerült megnyerni a mérkőzést. A látottak alapján viszont a döntetlen reálisnak mondható. Gratulálok a csapatomnak, nagyot küzdöttünk a 35°-os kánikulában.

[wp_bannerize_pro categories=”300×250″ orderby=”random” numbers=”1″]