Szezonzáró edzés a labdarúgóknál!

Fotó: Erdős Csaba

Szombaton kétkapus játékkal búcsúztatta labdarúgó csapatunk a 2019/20-as, csonka bajnoki évet. Mint ismert, a megyei labdarúgó bajnokságok is felfüggesztésre kerültek márciusban a járványügyi intézkedések keretében. Hosszas várakozás után az MLSZ úgy határozott, hogy a bajnokságokat befejezettnek tekinti.

Csapatunknál a kijárási korlátozás ideje alatt az edzések megtartása szünetelt, és csak májusban, az érvénybe léptetett enyhítések után kezdődött újra a közös edzések lebonyolítása. Ennek zárására került sor a szombati napon.

A játék előtt Bereczki Árpád edző foglalta össze a félbemaradt bajnokság tapasztalatait, majd ismertette a megyei bajnokságban várható változásokat, hangsúlyozva, hogy csapatunk jó eséllyel a legmagasabb megyei osztály küzdelmeiben vehet majd részt.

[AdSense-A]

Szó esett személyi kérdésekről is. Jelenlegi állapotok szerint jelentős változás, átalakulás nem várható, mind érkező/újrakezdő, mind távozó/leálló oldalon 2-3 játékos személye kérdéses még. A rövid értékelés után pedig következhetett a játék, melyet ezúttal a sárga mezes alakulat nyert meg a kékkel szemben.

Pályára lépett: Szász, Elek, Juhász Zs., Juhász P., Kovács B., Kovács F., Végh, Bányai, Marton, Szabó, Bereczki, Szitás, Nyíri, Somogyi, Juhász D., Tóth, Adamecz, Szalai, Kéki, Kató

Az edzés után, Pap Tibor és családja felajánlásából elkészített, közös vacsora elfogyasztására került sor, melynek ideje alatt jutott még idő a következő szezon tervezésére, illetve a hátrahagyott szezon tapasztalatainak, élményeinek kielemzésére is.

A Dévaványai Sportegyesület ezúton is köszöni a labdarúgó csapataink támogatóinak, segítőinek egész éves munkáját, kiemelve: Papp Sándor, Martonné Bucsi Anikó, Marton Lajos, Marton Anikó, Farmasi Sándor, Erdős Csaba, Pálfi János, Valach Piroska, Kiss Károly, Parola Mihály, Purger Ferenc, Faragó Zsigmond, Harmati Csaba, Nagy István, Gyebnár Mihály, Nagy Sándor, Földesi Ferenc, Szilasi Adrienn, Erdős Kiara, Feke Tibor személyét.

Folytatás júliusban!

Képgaléria – Fotó: Papp Sándor