Öt góllal nyertünk Okány csapata ellen

Első tavaszi mérkőzését játszotta városunk felnőtt labdarúgócsapata, ahol az Okány csapatát fogadta hazai környezetben.

A mérkőzést nagy iramban kezdődött, a DSE egyből magához ragadta a kezdeményezést, aminek a 2. percben kiharcolt büntető lett az eredménye. A büntetőt viszont védte a vendég kapus! A következő támadás alkalmával Szabó Erik csapott le egy lecsorgó labdára 1-0.

A 11. percben ritkán látható gólt kapott a hazai csapat. A vendég kapus kirúgását a viharos szél is nagyban segítette, becsapva a hazai hálóőrt 1-1.

A 21. percben egy jobbról beadott labdát, Papp Kriszrián pofozott közelről a kapuba 2:1.

A szünet után a szél immár a helyi csapatott támogatta, így sok helyzetet kidolgozva még 3 gólt szerzett a hazai csapat, Panyik Ferenc, Szabó Erik és Papp Dávid. révén! A 67. percben megfogyatkoztak a vendégek, egy vendégjátékos a kiállítás sorsára jutott!

Képgaléria – Fotó: Erdős Csaba

Megye II. osztály, A-csoport, 16. forduló

Dévaványai SE–Okány KSK 5–1 (2–1)
Dévaványa, 120 néző
Vezette: Baráth János
Gólszerző: Szabó E. (3., 74.), Papp K. (21.), Panyik (47.), Papp D. (85.), ill. Kurta (12.).
Sárga lap: Feke B 36′, Kovács F 60′, ill: Kopács Zs 56′, Papp B 59′, Molnár József Gábor 77′,
Piros lap: Kirimi (63.).

Dévaványa: Szász – Pap Á., Meindinger, Kovács B., Kovács F. (Papp D.), Szabó E. (Bányai), Kéki, Marton, Feke (Gubucz), Papp K., Panyik (Szalai). Játékos-edző: Bereczki Árpád.

Okány: Kurta – Kirimi, Bende, Vincze (Gurmai), Kollát, Mészáros, Mező, Kopács, Elek (Szőke), Papp B. (Pap Zs.), Sztojka (Molnár J. G.). Játékos-edző: Pap Zsolt.

Bereczki Árpád: – A mérkőzés képe alapján teljesen megérdemelt hazai siker született még ilyen arányban is, a végére teljesen elfáradó Okányi csapat ellen!

Pap Zsolt: – Nem ilyen kezdésre számitottunk, számtalan helyzetet kidolgoztunk, ami sorra ki is maradt.