Nem sikerült a szép búcsú

A vendégek számára ugyan már nem volt tétje az évzárónak, csapatunknak viszont egy sikerrel elkerülhettek volna a kieső helyről. Kezdetben mindkét együttes a biztonságot tartotta szem előtt, igyekezett minél többet birtokolni a labdát. A kapuk kevesebbet forogtak veszélyben, ennek ellenére a DSE egy szemfüles találattal megszerezte a vezetést a félidő finiséhez közeledve.

Szünet után fölénybe kerültek a vendégek, sokkal mozgalmasabbá vált a meccs, és végül egy szerencsés öngóllal sikerült pontot szerezniük, ezzel csapatunk zárt a kiesést jelentő sereghajtó pozícióban.

Dévaványai SE–Jamina SE 1–1 (1–0)
Dévaványa, 60 néző
Vezette: Sechna Gábor.
Gólszerző: Szabó E. (37.), ill. Szalai (77. – öngól)

Dévaványa: Szász – Szarka, Katona (Hőgye), Pap Á., Szalai, Feke, Marton, Horváth B., Szabó E. (Végh), Papp K., Juhász P. (Séllei). Edző: Bereczki Árpád.

Jamina: Zelenyánszki A. – Rajsli, Papp D., Dankó, Murvai, Ulrich, Zubor (Miklya), Kardos T., Andó (Démusz), Okos, Kovács I. Játékos-edző: Pozsár Gábor.

Bereczki Árpád: – Új együttes épült tavasszal, és az elmúlt hetek eredményei mutatják, hogy erre a csapatra lehet számítani a jövőben! Gratulálok minden játékosomnak!

Pozsár Gábor: – Annak ellenére, hogy az ellenfélnek egy helyzete volt, nem érdemeltünk győzelmet. Teljesen megérdemelten szerzett pontot a lelkesen küzdő hazai csapat.

Képgaléria – Fotó: Erdős Csaba