Nem mindenki úgy állt a tétmeccshez, ahogy kellet volna! – 5. helyre csúsztunk vissza!

Fotó: Papp Sándor

A tavaly még I. osztályban szereplő Mezőhegyes csapata hibátlan teljesítménnyel fogadatta városunk csapatát, amely előtte mindössze egyetlen döntetlennel veszített pontot. Most viszont az első vereségét szenvedte el a határvárosban, ahol kezdettől a házigazdák akarata dominált.

A Mezőhegyes megnyugtató előnyt szerzett az első félidőben, de a folytatásban sem ültek rá az eredményre, és végül öt góllal múlták felül a DSE csapatát. A DSE így lépéshátrányba került, hiszen az élmezőny többi tagja sikerrel vette mérkőzését. A legkitartóbb üldözők közül a MÁV és a Kinizsi is idegenben nyert, így városunk csapata ezzel a botlásával az 5. helyre csúszott vissza.

Megye II. osztály, A-csoport, 6. forduló

Mezőhegyesi SE–Dévaványai SE 5–0 (2–0)
Mezőhegyes, 110 néző.
Vezette: Tóth Imre.
Gólszerző: Lugasi M. (3. – 11-esből, 65., 78. – 11-esből), Mátó (26.), Gazsi (85.).

Mezőhegyes: Fekete – Lugasi J., Mátó, Rotár, Papp M., Balázs, Karancsi, Lugasi M., Dócza, Szlovák, Lukács. Csere: Varga Patrik, Gazsi, Szügyi, Balogh D., Veres, Papp B. Edző: Ács Levente.

Dévaványa: Sági – Pap Á., Bányai, Váradi, Kovács F., Szabó E., Kéki, Gubucz, Marton, Kató, Panyik. Csere: Papp D., Feke, Juhász P. Játékos-edző: Bereczki Árpád.

Ács Levente: – Örülök a győzelemnek, a kidolgozott helyzeteket sikerült jó százalékban értékesíteni.

Bereczki Árpád: – A mai mérkőzésen mutatott teljesítmény az előző napi aratóbál következménye. Elismerésem a hazai csapatnak. Perlaki János