Kétgólos hátrányból fordítottunk Eleken

Fotó: Papp Sándor

Az első félidőben a hazaiak tervszerűen játszottak, csak idő kérdése volt, hogy megszerezzék ellenünk a vezetést. Félórányi játék után a szünetig kétgólos előnyre tettek szert. A második játékrész elején jött Pap Ákos kiállítása, ami azonban az ellenfelünket zavarta meg. Ezt követően hamarjában szépítettünk és tíz emberrel is átvettük a kezdeményezést. Ötletes támadójátékkal elbizonytalanítottuk, majd hitehagyottá tettük az elekieket, és teljesen megérdemelten nyertük meg a mérkőzést.

Érdekesség, hogy Eleken nem ez volt az első, hogy az utólsó percekben fordítunk, hiszen így volt ez anno 2016-ban is, ahol a Megye I-es tagság volt a tét.

Megye II/A osztály, 12. forduló

Elek USE–Dévaványai SE 2–4 (2–0)
Elek, 80 néző
Vezette: Baczovszki Attila.
Gólszerző: Puporka (29.), Nagy Á. (43.), ill. Papp D. (51.), Kéki (81.), Papp K. (85. – 11-esből), Somogyi (90.). Piros lap: Pap Á. (49.).

Elek: Krisán – Dehelán, Kajári, Bíró, Kasznár, Sipos, Oszlács, Puporka, Hotea, Simonka, Nagy Á. Csere: Illés, Kása, Kotroczó, Rostás, Sós. Edző: Turcsek Zoltán.

Dévaványa: Szász – Végh, Pap Á., Papp K., Juhász P., Feke, Adamecz, Nyíri J., Kéki, Nagy Z., Somogyi. Csere: Papp D., Nyíri A., Pelyva, Diós, Szarka. Játékos-edző: Bereczki Árpád.

Turcsek Zoltán: – Kettő–nullás vezetés és az emberelőny túlságosan megnyugtatta a csapatot, ennek köszönhetően leült a társaság és ez lett az eredménye.

Bereczki Árpád: – Az elmúlt hetek jó játéka után a kettő–nullás hátrány és a kiállítás miatt nehéz helyzetbe kerültünk, de az első gólunkat követően viszont nagybetűs csapatként küzdve megérdemelten győztünk.