Kemény mérkőzésen tartottuk itthon a pontokat

Kemény mérkőzést rendeztek szombat délután a Sport utcában, ahol a DSE a Csabacsűd együttesét fogadta.

Az első 20 percben inkább a hazaiak támadtak, a vendégek ez idő alatt maximum kétszer lépték át a térfelet. A 23. percben Szabó Erik kapott jó labdát, melyet a kapus mellet könnyedén gurított el 1:0.

A szünet után kicsit felélénkültek a vendégek, de a hazaiak rendre megszűrték a támadásokat. Az 55. percben Kéki Csaba több próbálkozása után mattolta a tehetetlen Petrovics kapust 2:0.

A gól után öt percre egy ártalmatlanul lehulló labdát Szász kapus kiejtette a kezéből, ami szerencsétlenül a gólvonal mögé pattant le 2:1.

A végére még egy sajnálatos sérülés is történt, ugyanis a 87. percben Marton Lajos fejelt össze a vendégek egyik játékosával, ahol a hazai játékos fejbőre szakadt fel. A sok vér láttán elsőre horror sérülésnek tűnt az eset, az ápolás és egy fejkötés után a játékost ugyan le kellet cserélni, de a komolyabb fejsérülést megúszta a labdarúgó.

Dévaványai SE–Csabacsűdi GYLSE 2–1 (1–0)
Dévaványa, 110 néző
Vezette: Gyuga Zsolt
Gólszerző: Szabó E. (23.), Kéki (55.), ill. Kasik (60.).

Dévaványa: Szász – Pap Á., Feke, Váradi, Kovács B., Kovács F. (Juhász P.), Szabó E., Kéki (Szitás), Marton (Elek B.), Kató, Gubucz (Panyik). Játékos-edző: Bereczki Árpád.

Csabacsűd: Petrovics – Pecznik, Sovány, Kasik, Viszkok Cs., András (Precskó), Kiss G., Rafaj, Sándor, Kasnyik, Körösfalvi (Bákai B.). Edző: Kondacs János.

Kéki Csaba csapatkapitány: – A csapat maximálisan betartotta az edző által kért utasításokat, sajnos egy ilyen gólra nehéz felkészülni, de mind küzdelemben, mind lelkesedésbenoda tette mindenki magát. Ismét köszönjük a szurkolást, lelkes nézőinknek.

Kondacs János: – Szoros mérkőzésen a kevesebb hibát vétő hazai csapat nyerte a találkozót.

Képgaléria – Fotó: Erdős Csaba