Hazai győzelem a Hunyadi ellen

Fotó: Erdős Csaba

Hazai győzelmet hozott a Megye II/A osztály, 12. fordulója felnőtt csapatunknak, melyen a Békésszentandrásiakat múltuk felül 2-1-es eredménnyel.

A korai gól után is lendületesebben játszottuk és a kapura is veszélyesebbek voltunk, mint a tartalékosan kiálló vendégek. A második félidőben Szabó Erik szerzett egy igen szemfüles gólt, melyre a Hunyadi csak egy találattal tudott válaszolni, bár ehhez azért némi szerencsére is szükségük volt.

Dévaványai SE–Békésszentandrási HMSE 2–1 (1–0)
Dévaványa, 30 néző
Vezette: Mezei Máté
Gólszerző: Szabó E. (6., 61.), ill. Uhljár (77.).

Dévaványa: Juhász Zs. – Végh (Szarka), Nyíri A. (Hraskó), Juhász P. (Pelyva), Katona, Feke, Horváth B., Szeifert (Papp D.), Szalai, Szabó E., Papp V. Játékos-edző: Bereczki Árpád.

Békésszentandrás: Buzás – Uhljár, Nemcsényi (Kaszás), Mochnács (Bakró J.), Balázs, Dernovics, Lós, Sztricskó, Tasi, Virág, Balogh M. Játékos-edző: Boér Zsolt.

Bereczki Árpád: – Végig konroll alatt tartottuk a meccset, sajnos több ziccert hibáztunk. A vendégek gólja után viszont majdnem megbüntetett a foci örök törvénye !!! Gratulálok a játékosaimnak.

Virág Imre csapatkapitány: – A rúgott gólunk után hittük el, hogy itt pontot is szerezhetünk, sajnos a sok hiányzót nem birta el a csapat, de akik itt voltak nagy gratulálció.