Három pontot hoztunk Kunágotáról

A mérkőzés elején esett találatunk után, a Kunágotaiak nagy erőkkel támadtak, mi viszont kontrákból növelhettük volna az előnyüket. Szünet után magasabb sebességi fokozatba kapcsoltak a hazaiak, de csapatunk igyekezett megőrizni az eredményt. Az egyenlítést követően levegőben lógott a hazaiak fordítása is, de végül Papp Viktor találata révén mégis csapatunk tudott örülni a három pontnak a mérkőzés végén.

Megye II/A osztály, 6. forduló

Kunágotai TE–Dévaványai SE 1–2 (0–1)
Kunágota, 80 néző
Vezette: Nagy ZoltánLabda
Gólszerző: Balog A. (75.), ill. Feke (13.), Papp V. (89.).

Kunágota: Csomós – Sóstai, Juhász, Kiss Cs., Mikoly, Multyán Cs., Kovács A., Sárvári M., Balog A., Sárvári Á., Sirkó. Cserék: Nagy Zs., Multyán P., Nagy A., Tímár, Lakatos, Hajdú Á. Edző: Multyán Lajos.

Dévaványa: Juhász Zs. – Juhász P., Pap Á., Szalai, Horváth B., Szarka, Szabó E., Papp D., Papp V., Nyíri A., Feke. Cserék: Séllei, Végh, Szeifert, Nagy I. Játékos-edző: Bereczki Árpád.

Multyán Lajos: – Az első félidőben a ványaiak találtak egy gólt, majd sorra dolgoztuk ki a helyzeteket, a másodikban még többet, de ezek sajnos kimaradtak. A foci törvénye, hogy a sok kihagyott lehetőség mindig megbosszulja magát. Győzelmet érdemeltünk volna.

Bereczki Árpád: – Az első félidőben el kellett volna döntenünk a meccset. A másodikban megérdemelten egyenlítettek a hazaiak, a végén a ványai szív segítségével döntöttük el a három pont sorsát. Gratulálok a csapatnak!