Győzelem az idénynyitó mérkőzésünkön

Az évad első mérkőzését játszotta csapatunk ahol egy közepes iramú mérkőzésen hazai győzelmet szerztünk. Pár játékos eligazolásával ugyan látszólag úgy tűnt gyengülhet a gárda, de ezen a délutánon a csapat rácáfolt erre az állításra.

[wp_bannerize_pro categories=”300×250″ orderby=”random” numbers=”1″]

A mérkőzés első harmadában a vendégek voltak kezdeményezőbbek, ami meddő mezőnyfölényben és 1-2 helyzetben és egy kontra gólban mutatkozott meg! Az első félidő végén átvettük a mérkőzés irányítását és a szünet előtt Szabó Erik szemfüles góljának köszönhetően kiegyenlítettünk! A szünetben kettőt cseréltünk, amivel támadóbbá vált csapatunk és ekkor már sorra alakítottuk ki a helyzeteket, amiből kettőt gólra is váltottunk. Elsőnek Ernyes Robi szögletből szerzett egy fejes gólt, majd Papp Viktor találatával tovább növeltük az előnyünket! A meccs hátra lévő részében több nagy helyzetünk is volt, de a teljesen kitámadó vendégcsapat kapujánál sajnos ezek kimaradtak! Összességében az első félidő taktikus játékával, és a második félidő eredményes focijával megérdemelten tartottuk itthon a 3 pontot!

Dévaványai SE–Mezőberényi LE 3–1 (1–1)
Dévaványa, 70 néző
Vezette: Szigeti Gábor.
Gólszerző: Szabó E. (44.), Ernyes (50.), Papp V. (54.), ill. Burai Zs. (37.).
Piros lap: Hoffmann (82.).

Dévaványa: Juhász Zs. – Gál (Juhász P.), Pap Á., Nyíri A. (Papp V.), Kató Benedek (Nagy I.), Katona, Feke (Papp D.), Szabó E. (Hőgye), Szalai, Somogyi, Ernyes. Játékos-edző: Bereczki Árpád.

Mezőberény: Rau – Fazekas, Durkó, Burai Zs., Jónás (Jakusovszki), Olej T., Kanó, Zsíros, Hoffmann, Adamik, Benyovszki J. Edző: Benyovszki Róbert.

Bereczki Árpád: – Az első félidőben voltak nehézségeink, a második félidőben a Ványai szív és a jól sikerült cserék segítségeivel,megérdemelten nyertük meg a mérkőzést.

Benyovszki Róbert: – Ismét jött a „klasszikus” kapott Ványai gólunk, majd a második félidőben az öltözőben maradtunk, aztán csak futottunk az eredmény után.

Képgaléria – Fotó: Erdős Csaba