Győzelem az idény utólsó mérkőzésén

A korai hazai találat után kiegyenlített játék folyt, a csapatunk „Papp-jai” azonban a félidő második felében megrázták magukat és gyakorlatilag a szünetig eldöntötték a mérkőzést. Szünet után a nagy hátrány sem szegte kedvét az öt stabil kezdőemberét nélkülöző mezőkovácsházi alakulatnak, hiszen számos ígéretes helyzetet is kialakított, de ezek kihasználása döntő többségében nehézséget okozott, így csak szépítésre futotta az erejükből.

[AdSense-A]

Dévaványai SE–Mezőkovácsházi TE 4–1 (4–0)
Dévaványa, 60 néző
Vezette: Hajdú Dávid.
Gólszerző: Papp D. (4., 26.), Papp V. (28.), Papp K. (44.), ill. Sódar (63.).

Dévaványa: Szász – Szalai, Pap Á. (Végh), Gál, Papp D. (Szarka), Papp K., Katona, Szabó E., Juhász P. (Séllei), Somogyi, Papp V. (Pelyva). Játékos-edző: Bereczki Árpád.

Mezőkovácsháza: Csicsely – Andrej (Tóth K.), Kopócs, Simondán, Tóth B., Lestyán, Györgyi, Laduver (László), Bíró, Matuz T., Sódar. Játékos-edző: Bíró Tibor.

Bereczki Árpád: – A mai meccsen sem voltunk jobbak mint máskor, viszont ma megfelelő volt a helyzetkihasználásunk. Gratulálok fiatal csapatomnak az egész éves teljesítményhez.

Bíró Tibor: – Helyzetek alapján akár győzelmet is szerezhettünk volna a mai napon, de sajnos ezt a játékot gólra játszák.

Képgaléria – Fotó: Erdős Csaba