Győzelem a Mezőkovácsháza ellen

Felnőtt csapatunk első győzelmét ünnepelhette egy változatos, fordulatokban bővelkedő mérkőzésen. Szűk félóra után már két góllal vezettünk a mérsékeltebben kezdő kovácsháziakkal szemben, akik a félidő hajrájában büntetővel tették nyílttá a folytatást.

A szünet után kissé álmosan jöttünk ki, így hamar szépítettek a vendégek a 49. percben, ahol ezúttal Varga G. volt eredményes. Nem sokáig örülhettek a vendégek mert hamarjában jött a hazai válasz, amikor is az 55. percben ill. a 63. percben először Kovács F. majd Katona vette be a vendégek hálóját. A hosszabításban már csak szépíteni tudtak a vendégek.

Dévaványai SE–Mezőkovácsházi TE 4–3 (2–1)
Dévaványa, 60 néző
Vezette: Bán János.
Gólszerző: Papp K. (8.), Szabó E. (29.), Kovács F. (55.), Katona (63.), ill. Matúz T. (34. – 11-esből), Varga G. (49.), Patyi (92.).

Dévaványa: Szász – Pap Á., Juhász P., Nyíri A. (Séllei), Papp K., Szabó E., Kovács F. (Végh), Horváth B., Marton, Szalai, Katona (Pelyva). Edző: Bereczki Árpád.

Mezőkovácsháza: Németh D. – Kopócs (Patyi), Borbás (Zábrák), Györgyi (Andrej), Zsuzsa (Simondán), Mag, Mittnacht, Csende, Matúz T., Juhász, Varga G. Játékos-edző: Bíró Tibor.

Bereczki Árpád: – A mai meccsen 11 felnőtt korú játékossal álltunk fel, aminek meg is lett az eredménye. Gratulálok a csapatomnak.

Bíró Tibor: – A lekes hazaiak megérdemelten nyertek.

Képgaléria – Fotó: Erdős Csaba

Videó: Berka István Jr.