Győzelem a Doboz ellen

Fotó: Erdős Csaba

Jó iramú mérkőzést játszott a két csapat, változatos játék közepette. Mindkét oldalon adódtak lehetőségek, talán a csapatunk előtt a nagyobbak, de ezek sajnos rendre kimaradtak. A végjátékra maradtak az izgalmak, hiszen Ernyes Róbert egy látványos ollózással vezetést szerzett csapatunknak. A tartalékos doboziak kitámadtak az egyenlítés érdekében, és az utolsó pillanatokban egy büntetőt is kiharcoltak, amit jól is lőtt a kapusból támadóvá avanzsáló edzőjük, de Szász Dávid villámgyors vetődéssel kiütötte a bal alsó sarokból a labdát, ezzel pedig mindhárom pont itthon maradt.

Dévaványai SE–Dobozi SE 1–0 (0–0)
Dévaványa, 110 néző
Vezette: Kovács Antal.
Gólszerző: Ernyes (83.).

Dévaványa: Szász – Papp D. (Végh), Papp K. (Nyíri A.), Katona, Szabó E. (Pelyva), Nyíri J. (Feke), Kéki, Somogyi, Szarka, Papp V., Ernyes (Nagy Z.). Játékos-edző: Bereczki Árpád.

Doboz: Barcsay – Pojendán, Váczi S., Faragó (Hollósi), Tímári, Lukucz, Huszár (Wagner), Balogh Á., Sztojka N., Roszik, Szigeti J. Játékos-edző: Barcsay Attila.

Csordás Ferenc, a Dévaványa játékosa: – Sportszerű, ki-ki meccsen nagy küzdelemben tartottuk itthon a három pontot. Gratulálok a sportszerű Doboznak.

Barcsay Attila: – Furcsa lehet így az első fordulóban ilyet mondani, de sajnos olyan érzéseim vannak, hogy az előző szezonban kellett volna lejátszanom a búcsúmeccsemet minden minőségben. Azért a ma pályára lépő tizenhárom játékos megérdemelt volna egy pontot. P. S.