Gólzáporos mérkőzésen győztük le a Szarvas csapatát

Bár az elején nem lehetett gólzáporos eredményre számítani, de ezen a délutánon fiataljainkat nem lehetett megállítani, ahol is a Szarvas csapatát 7:4-es arányban győztük le.

A mérkőzés elejétől fogva dominálták fiataljaink a meccset, ahol Papp Krisztán gólveszélyes játékával tetemes előnnyel, azaz 6:1-es eredménnyel mentünk pihenőre! A félidőben kettős csere volt a csapatunknál, figyelembe véve azt, hogy a fiatalabb korosztály is kapjon lehetőséget!

A második félidő kiegyenlítettebb játékot hozott, amikor is a további cserék után a vendégek átvették a játék irányítását és ezzel három gólt szereztek. A második félidőben azért még a mieinknek is jutott gólöröm, beállítva így a 7:4-es végeredményt!

Megyei U-19 Kiemelt 16. forduló

Dévaványai SE–Szarvasi FC 7–4 (6–1)
Dévaványa, 50 néző
Vezette: Jakab József
Gólszerző: Papp K. (18., 21., 31.,53.), Kató B. (24.) Ignácz T. (39.)Katona I. (41.) ill. Lénárt F. (45., 59.) Seres Á. (67.) Kerekes S. (90.)

Dévaványai SE: Szabó E. – Végh T., (Kató E,) Pap Á., (Kis T.) Hőgye D., (Kulcsár D.), Szarka Sz., Séllei Z., Papp K., Katona I., Feke B., (Hraskó Gy.) Kató B., (Polasek L.), Ignácz T. Vezetőedző: Bereczki Árpád

Szarvas: Borbély D. – Borbély M., Sztancsik M., Korbely P., Moleri R., Seres Á., Kerekes S., Lénárt F., Molnár E., Pecnyik G., Makai G., (Szopka B.) Vezetőedző: Füredi János

Képgaléria – Fotó: Erdős Csaba