FELHÍVÁS!

Tisztelt Lakosság!

Tisztelt Sportbarátok!

A 194/2021. (IV.26.) Korm. rendeletben foglaltak betartása mellett a koronavírus ellen védett személy, valamint a felügyelete alatt álló 18. életévét be nem töltött személy, nézőként részt vehet a 2021. május 08. napján 17:00-kor kezdődő, Seres István Sporttelepen megrendezésre kerülő Dévaványai SE – Szarvasi FC megyei I. osztályú, férfi labdarúgó mérkőzésen, valamint 2021. május 09. napján 18:00-kor kezdődő (Helyszín: Gyomaendrőd, Varga Lajos Sportcsarnok), Dévaványai SE – SK Tóalmás NB II. Keleti csoport, női futsal mérkőzésen.

Felhívjuk a mérkőzésekre kilátogatni szándékozó szurkolók figyelmét, hogy a hivatkozott rendeletben foglaltaktól eltérni nem tudunk! Az egyesületünk képviseletében eljáró rendezők a védettségi igazolványt, és a személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolványt jogosultak elkérni!

Kérjük, hogy a koronavírus elleni védettséggel nem rendelkező szurkolók a konfliktusok megelőzése, elkerülése érdekében a mérkőzéseken ne kívánjanak részt venni, beengedésükre nincs lehetőség!

Kérjük, hogy a belépésre nem jogosult személyek tartsák tiszteletben az egyesület érdekeit, és azt, hogy a rendeletben foglaltak be nem tartása, tartatása súlyos szankciók alkalmazását eredményezheti!

Egyesületünk döntése következtében hangsúlyozzuk, hogy az utánpótlás mérkőzéseink továbbra is nézők beengedése nélkül kerülnek megrendezésre!

Dévaványai Sportegyesület