Érvényesült a papírforma!

Felnőtt csapatunk lejátszotta soron következő mérkőzését a megyei I. osztályban. A mérkőzést – esélyeshez méltóan – a vendégek végig kézben tartották, érvényre juttatták a papírformát. Csapatunk akarására panaszunk nem lehetett, ez a különbség jelenleg reális.

A mérkőzés gyászszünettel kezdődött. Egyesületünk így emlékezett meg a nemrégiben elhunyt, városunk korábbi polgármesteréről, egyben korábbi elnökéről, Pap Tibortól, valamint az egyesület mindenesének, Papp Sándor édesapjáról, és sofőrünk – Nemes István – édesanyjáról!

Nyugodjanak békében!

Dévaványai SE–Orosházi MTK-ULE 0–5 (0–2)
Dévaványa, zárt kapuk mögött
Vezette: Barta Tibor
Gólszerzők: Miszlai (9., 51., 84.), Péli (13., 56.).

Dévaványa: Szász – Nagy Z., Pap Á., Nyíri A. (Pelyva), Papp K. (Végh), Kéki (Ignácz), Marton, Katona, Horváth B. (Szarka), Szalai, Szabó E. Edző: Bereczki Árpád.

OMTK-ULE: Dobozi – Varga P., Dajcs (Várdai), Kasuba, Rácz, Szabó N., Harangozó (Csőke), Tóth L., Péli (Kérdő), Fehér, Miszlai. Edző: Buza Barnabás, Kvasznovszky József.

Bereczki Árpád: – Rosszul kezdtük a meccset, a vendégek első két lehetőségéből gól született. Amikor volt lehetőségünk, hogy vissza jöjjünk a mérkőzésbe, hibáztunk több alkalommal. A csapatom hozzáállása ma jó volt, megyünk tovább!

Krasznovszky József, Búza Barnabás: – Végig kontroll alatt tartottuk a játékot és ez a második félidőben, gólokban is megmutatkozott. Külön örömmel tölt el, hogy egy újabb fiatal is bemutatkozott a felnőtt csapatunkban. Papp Sándor

Képgaléria – Fotó: Erdős Csaba