Enerváltan és motiválatlanul játszottunk

Vasárnap csapatunk Mezőberényben vendégszerepelt, ahol a „döntetlenszgú” mérkőzésen 1-2-es vereséget szenvedtünk el.

A mérkőzés elején a hazaiak szereztek vezetést egy megingás után, amit első helyzetükből ki is használtak 1-0.

Az eleve foghíjas csapatunkban, a 10. percben belső védő pozícióban kényszerű cserét kellett végrehajtanunk. Ernyes Róbert került belső védő pozícióba, ami sajnos a támadójátékunk kárára ment. A félidő közepe felé, Marton Lajos szabadrúgása után Ernyes Róbert fejelt gólt a kapust megelőzve 1-1.

Fotó: Papp Sándor

Ezt követően kiegyenlített játék folyt a nem éppen megfelelően előkészített pályán. Helyzetek inkább nekünk voltak, a hazaiak inkább csak kontrára játszottak.

A szünet után a Mezőberény ártatlan beadása 16-oson belül egy játékosunk kezére pattant, amiért Sechna játékvezető büntetőt adott, amit a hazaiak értékesítettek is 1-2.

A továbbiakban mindkét oldalon voltak kisebb-nagyobb helyzetek, de érvényes találat már nem született. Sajnos azt kell mondani, hogy csapatunk ezen a délutánon enerváltan és motiválatlanul játszott a 35 fokos melegben.

Mezőberényi LE–Dévaványai SE 2–1 (1–1)
Mezőberény, 100 néző
Vezette: Sechna Gábor.
Gólszerző: Benyovszki J. (18., 61. – 11-esből), ill. Ernyes (30.).

Mezőberény: Rau – Fazekas, Somogyi (Balogh Á.), Tóth J., Kanó, Balogh G., Buczkó B. (Durkó), Zsíros, Hoffmann, Benyovszki J. (Jakusovszki), Adamik (Pálfi). Cserék: Balogh L., Stibán, Jónás. Edző: Benyovszki Róbert.

Dévaványa: Szász – Adamecz, Ernyes, Gál, Bányai, Tóth M. (Feke), Papp K., Kéki, Marton, Szabó E. (Nyíri J.), Katona (Papp D .). Cserék: Sági, Feke, Bereczki. Edző: Bereczki Árpád.