Elkészült a futókör!

Hosszas munkálatok után, végre elkészül a Seres István Sporttelepen létesített futókör!

A műszaki átadás-átvétel lebonyolítása után, 2021. június 14. napjától újra látogatható lesz a sporttelep, és a futás szerelmesei birtokba vehetik a futókört.

Tekintettel arra, hogy az idei évtől a sporttelep üzemeltetője a Dévaványai Sportegyesület, így a sporttelep nyitvatartási rendjét és házirendjét a DSE határozza meg, melyet jelen cikkünkben is közzéteszünk.

A futókör és a füves edzőpálya használata minden sportolni vágyó számára díjmentes. A centerpálya használata csak a DSE által szervezett edzések, mérkőzések keretében lehetséges! A műfüves labdarúgó pálya a korábbiakkal egyezően – a DSE edzésein, rendezvényein kívül – bérleti díj ellenében (6000 Ft/óra) vehető igénybe.

A műfüves labdarúgópálya előzetes időpontfoglalás szerint használható!

Időpontfoglalás a sportegyesuletdevavanya@gmail.com emailen lehetséges! Az időpontfoglalás csak a pályahasználati díj (6000 Ft/óra) megfizetésével érvényes! Az első óra után, minden megkezdett félóra 3000 Ft díjjal kerül elszámolásra.

A megfizetés módja átutalás. Teljesítési számla: 11733106-20010757-00000000

A befizetésről a Dévaványai Sportegyesület elektronikus számlát állít ki, ezért az időpontfoglalás során kérjük a megküldött emailben a befizető nevét, lakcímét, szükség esetén adószámát feltüntetni!

A Dévaványai Sportegyesület a pályahasználatot, valamint a pályahasználati díj megfizetését jogosult ellenőrizni, szükség esetén jogosult a Házirendben foglalt eljárást és szankciókat alkalmazni.

A nyári időszakban a sporttelep 08:00 – tól 21:00-ig tart nyitva!

Kérjük, hogy a sporttelepet használók a házirendben foglaltakat maradéktalanul szíveskedjenek betartani, és legyenek tekintettel a sporttelepen zajló további beruházási munkálatokra!

Seres István Sporttelep házirendjének eléréséhez katt az ikonra!