Döntetlent játszottunk Kétegyházán

Fotó: Papp Sándor

Hétvégén Kétegyházán vendégeskedtünk, ahol 2-2-es döntetlent ért el felnőtt csapatunk. Bereczki Árpád vezetőedzőnk így értékelt.:

– Munkahelyi elfoglaltság miatt sajnos több hiányzó volt a hétvégén is! A mérkőzésen helyzetek sokaságát hagytuk ki, vagy a kapus védett, vagy kaput sem találtuk el… Egy szöglet után, az 52. perceben Kéki Csabi szerzett gólt 0-1. Sajnos nem sokkal ezután a kapunkra teljesen veszélytelen hazaiaknak összehoztunk egy gólt, amikor is egy kapunk elé rúgott labdát kapusunk simán felszedte, de lábával a felé futó támadót eltalálta, amiért büntető járt. A 11-est Radnóti értékesítette 1-1.

Pár perc múlva mi kaptunk büntetőt, amit Marton Lajos értékesített 1-2. Sajnos ezután is számtalan helyzetet elpuskáztunk, amit a foci örök törvénye büntetett. A második kapunkat eltaláló hazai lövésből gól kaptunk, amikor is jobbról kisodródott szögből, a védőnktől szorongatva a kapusunk kezét érintve lőtték be az egyenlítő gólt a hazaiak a 91. percben 2-2. Ezen a mérkőzésen teljesen más arcát mutatta a csapat, mert jól játszva motiváltan küzdötte végig a 90 percet! Sajnos a helyzeteink értékesítése ezen a napon nagyon nem ment!

[AdSense-A]

Kétegyháza SE–Dévaványai SE 2–2 (0–0)
Kétegyháza, 60 néző
Vezette: Benyovszki Zoltán
Gólszerző: Radnóti (70. – 11-esből, 90.), ill. Kéki (52.), Marton (80. – 11-esből).

Kétegyháza: Kozma – Veder, Dehelán, Gulyás, Fettik, Grósz, Zemencsik, Kajári, Piti, Igricz, Radnóti. Csere: Kis A., Lengyel, Berényi, Karnyánczki. Edző: Kaposi Ferenc.

Dévaványa: Szász – Pap Á., Bányai, Furka, Molnár J., Szabó E., Adamecz, Kéki, Marton, Katona, Kató. Cserék: Elek, Bereczki, Feke, Séllei. Edző: Bereczki Árpád.

Kaposi Ferenc: – Egy jobb képességű csapat ellen bravúros pontszerzés.

Bereczki Árpád: – Az elmúlt hetek legjobb játékával, helyzetek sokaságát kihagyva más eredmény nem is születhetett.