Döntetlen mérkőzés Békésszentandráson

Labdarúgóink Békésszentandráson játszott egy 2-2-es döntetlent, pedig már két góllal is vezettek. Igaz csak percekig, mert a hazaiak nyomban szépítettek, ami a hitüket is visszaadta, ha nem nézzük azt, hogy a játékvezető nem volt a helyzet magaslatán.

A mérkőzés kiegyenlített játékot hozott az első 20 percben, majd fokozatosan vettük át a mérkőzés irányítását. Kéki Csaba szögletből szerzett gólt a40. percben 0-1.

Ezt követően egyértelműen az történt a pályán amit csapatunk akart, igaz a szórványos hazai kontrákban mindig volt veszély, viszont kapusunknak nem sok dolga volt az első félidőben!

[wp_bannerize_pro categories=”300×250″ orderby=”random” numbers=”1″]

A második félidőben a hazai csapat feljebb tolta a védekezését, a labdabirtoklás ekkor kiegyenlítettebb lett. A gyors támadóink ekkor már kedvükre alakították ki sorra a helyzeteket, ami sajnos sorra ki is maradtak. A 62. Percben egy gyors támadás után Kéki Csabát buktatták a 16-oson belül. A büntetőt Marton Lajos biztos lábbal értékesítette 0-2.

A hazaiak pár percen belül a semmiből szépítettek. Egy gyorsan előre ívelt szabadrúgást váltottak gólra 1-2.

A meccs képe alapján újabb gólokat kellett volna szereznünk, de mindig rossz megoldásokat választottunk a hazai kapu előtt! Ebben az időben a játékvezető két sima büntetőt nem ítélt meg javunkra, két gyors kontra után! Ahogy az lenni szokott a sok kihagyott helyzet után a 85. Percben a játékvezető befújt egy véleményes szabadrúgást a kapunktól 18m-re, amit gólra is váltottak a hazaiak 2-2.

A 90. percben a kilépő Kéki Csabát két hazai védő „letarolta” a játékvezető ezt is szabályosnak látta….

Bereczki Árpád

Békésszentandrási HMSE–Dévaványai SE 2–2 (0–1)
Békésszentandrás, 150 néző.
Vezette: Nagy Zoltán.
Gólszerző: Olasz Imre (62.), Kiss L. (84.), ill. Kéki (40.), Marton (59. – 11-esből).

Békésszentandrás: Szabó Z. – Kis P., Pásztor, Kis M., Dernovics, Kiss L., Szűcs, Nyemcsok, Tasi N., Olasz Imre, Lós. Csere: Buzás, Jámborcsik, Tasi K., Virág, Kozák, Kiss T. Játékos-edző: Boros Szabolcs.

Dévaványa: Sági – Pap Á., Bányai, Kovács F., Kéki, Papp K., Kató, Marton, Szabó E., Panyik, Papp D. Csere: Takács, Gubucz, Feke. Játékos-edző: Bereczki Árpád.

Virág Imre csapatkapitány: – Nagyon jó volt a hozzáállás a csapattól, meg is lett az eredménye. Ebből lehet építkezni. Elismerésem a fiúknak!

Bereczki Árpád: – A látottak alapján győzelmet szalasztottunk el. Ha egy meccsen van három tizenegyes, akkor mind a hármat be kell fújni.

Képgaléria – Fotó: Babák Zoltán