Döntetlen az első fordulóban!

Változatos mérkőzést játszottak a csapatok, ahol a hazai vezetés ellenére, a vendégek domináltak az első félidőben. A vendégek szünetre megszerzett előnye teljesen megérdemelt volt.

Sajnos a hazai csapaton érződött, hogy a nyári felkészülés alatt sérülések, munkahelyi elfoglaltságok miatt az edzéslátogatottság szintje alacsonyabb volt a szükségesnél.

A második félidőben a lelkesedés átbillentette a csapatot a holtponton, de a nagyobb hazai helyzetek ellenére a végeredmény igazságos döntetlen lett.

Dévaványai SE–Csabacsűdi GYLSE 3–3 (1–2)
Dévaványa, 180 néző
Vezette: Krisán János
Gólszerző: Papp K. (31.), Marton (57. – 11-esből, 89.), ill. Endrefalvi (34., 40.), Sándor (77.).

Dévaványa: Szász – Pap Á., Bányai, Tóth M., Papp K., Kéki, Szalai, Adamecz, Marton, Szabó E., Ernyes. Cserék: Sági, Nyíri J., Katona, Papp D. Edző: Bereczki Árpád. Edző: Bereczki Árpád.

Csabacsűd: Petrovics – Kiri B., Sovány, Tasi N., Viszkok Cs., Rafaj, Sándor, Magyar, Gulyás, Kasik, Endrefalvi. Cserék: Gombár E., Styecz, Viszkok D., Kiss G., Jelen, Körösfalvi, Király. Edző: Kondacs János.
Jók: Bányai R, Szabó E, Ernyes R, Szalai B, ill: Endrefalvi E, Viszkok Cs, Sándor J,

Bereczki Árpád: – Sok helyzettel tarkított mérkőzésen, a másod félidőben a vendégek fölé nőttünk, de a végén még mi örülhettünk az egy pontnak..

Kondacs János: – Nyílt sisakos mérkőzésen, igazságos döntetlen született, sajnáljuk a végén kapott gólt.