Brillíroztak hétvégén labdarúgóink

A hétvégén megrendezett fordulóban a Kunágota igyekezett tisztesen helytállni, noha már a 3. percben vezetést szereztek labdarúgóink.

[AdSense-A]

Amíg bírták erővel a vendégek, addig komolyabb küzdelem folyt a pályán, de a mérkőzés utolsó negyedére azonban kiütköztek az erőnléti különbségek, és megduplázódott a gólok száma. A második forduló után a Dévaványa csapata vezeti a tabellát, de a Mezőhegyes, és a Sarkadnak is 6 pontja van. Nem veszített még a Doboz, a Tótkomlós és a Békéscsabai MÁV sem, igaz utóbbi gárda csak egyetlen meccset játszott le.

Dévaványai SE–Kunágotai TE 8–0 (3–0)
Dévaványa, 150 néző.
Vezette: Tóth Imre
Gólszerző: Kovács F. (3., 23.), Bányai (18., 71.), Panyik (56.), Papp V. (76.), Papp K. (79., 87.).

Dévaványa: Sági – Pap Á., Kató, Bányai, Kovács F., Váradi, Kéki, Marton, Szabó E., Panyik, Papp D. Csere: Juhász Zs., Papp K., Feke, Szitás, Papp V., Juhász P. Játékos-edző: Bereczki Árpád.

Kunágota: Saitz – Sóstai, Csomós, Sárvári Á., Kontró, Balog A., Sirkó, Varga B., Prókai, Hajdú, Multyán P. Csere: Kovács A., Sárvári M. Edző: Multyán Lajos Attila.

Kéki Csaba csapatkapitány: – A játékunk alapján ilyen arányban is megérdemelten nyertünk, a csapat hozzáállásával maximálisan elégedett vagyok, köszönjük a szurkolók biztatását.

Multyán Lajos: – Sajnos tizenhárman tudtunk csak elutazni, abból is a két cserém sérült volt. Ennyire tellett. A jobbik csapat nyert, de azért a fair-playből vehetnének órákat.

Képgaléria