Bereczki Árpád: Egy góllal jobbak voltunk a jól játszó vendégcsapat ellen

Fotó: Papp Sándor

Két szervezett gárda találkozóján a DSE jobb százalékkal használta ki a helyzeteit, így ha a végére kissé szoros is volt a küzdelem, végül városunk gárdája itthon tartotta a három pontot.

Dévaványai SE–Tótkomlósi TC 3–2 (2–0)
Dévaványa, 150 néző.
Vezette: Benyovszki Zoltán.
Gólszerző: Kovács F. (12.), Bányai (40.), Kató (67.), ill. Kovács I. (57.), Abonyi (76.).

Dévaványa: Szász – Pap Á., Bányai, Váradi (Juhász P.), Kovács B., Kovács F., Szabó E., Kéki, Papp D. (Kató), Marton, Panyik (Feke). Csere: Sági. Játékos-edző: Bereczki Árpád.

Tótkomlós: Asztalos – Horváth H. (Kovács I.), Fazekas, Jámbor J., Poljak D., Jámbor G. (László), Balogh T. (Moszheim), Abonyi, Szabó S., Garai (Koleszár), Somogyvári (Bogár). Edző: Pálfi Zoltán.

Bereczki Árpád: – Hetvenöt percig irányítottuk a mérkőzést, sok helyzetet alakítottunk ki, amiből fiatal csapatom három gólt szerzett. Az utolsó tizenöt percben a vendégek a második góllal újra visszajöttek a meccsbe, de végig stabilak voltunk hátul. Egy góllal jobbak voltunk a jól játszó vendégcsapat ellen.

Pálfi Zoltán: – Szervezett, jól felkészített csapattal találkoztunk. A második félidőt megnyertük, csak azért nem osztanak három pontot. Büszke vagyok a csapatomra, hogy férfiasan küzdött a mai napon. Egységesek szervezettek voltunk.