Be voltunk oltva gól ellen…

Vendégsikerrel zárult a megye II/A osztályú labdarúgó-bajnokság harmadik fordulóját lezáró vasárnapi mérkőzésünk. Csapatunk az összecsapáson a Csabacsűd csapata ellen maradt alul.

Csapatunk támadólag lépett fel, ugyan több lehetőséget is kidolgoztunk, de ezeket rendre el is hibáztuk, vagy a szervezetten működő csabacsűdi védők hárítottak eredményesen. A félidő végére pedig már a vendégek vezettek, akik egy jó egyéni megmozdulás végén találtak be.

A második játékrész változatos játékot hozott. Csapatunk azonban ezen a napon be volt oltva gól ellen, hiszen még a büntetőt sem tudttuk értékesíteni. A végén pedig a látogatók bebiztosították a megérdemelt sikerüket.

Dévaványai SE–Csabacsűdi GYLSE 0–2 (0–1)
Dévaványa, 120 néző
Vezette: Kovács Antal.
Gólszerző: Urbancsok (39.), Pecnyik (88.).

Dévaványa: Szász – Végh, Pap Á., Papp K., Katona, Szabó E., Nyíri J., Somogyi, Szarka, Pelyva (Csordás), Ernyes (Papp D.). Játékos-edző: Bereczki Árpád.

Csabacsűd: Rohony – Kiss G., Viszkok Cs., Szabó F., Sovány, Gerhát (Rétes), Varga T. (Sándor), Jelen (Kasik), Magda (Styecz D.), Pecnyik, Urbancsok (Lénárt). Edző: Boér Zsolt.

Bereczki Árpád: – Már az első félidőben el kellett volna dönteni a mérkőzést, ahogy lenni szokott a sok kihagyott helyzet megboszulta magát.

Boér Zsolt: – Nagyszerű hozzáállással szervezetten játszva megérdemelt győzelmet arattunk, az otthon mindenkire veszélyes Dévaványa ellen.