A sok hiba csak vereséget hozhatott

Fotó: Erdős Csaba

Hasonló képességű csapatok csatája zajlott az első 45 percben, melyet egy öngól billentett a vendégek javára, bár csapatunk előtt is adva voltak a helyzetek akár a fordításhoz is. Mivel a kapu előtt szünet után is a vendégek voltak eredményesebbek, ezért nem érdemtelenül vitték el tőlünk a három pontot.

[AdSense-C]

Dévaványai SE–Medgyesbodzás SE 2–6 (1–2)
Dévaványa, 70 néző
Vezette: Barta Tibor.
Gólszerző: Papp K. (10.), Szabó E. (68.), ill. Varga V. (7.), Horváth B. (14. – öngól), Novák (57., 88.), Dunai (60., 72.).

Dévaványa: Szász – Pap Á., Papp K. (Pelyva), Katona (Szarka), Feke (Séllei), Szabó E., Horváth B. (Végh, Nagy I.), Nyíri J., Szalai, Juhász P., Papp V. Játékos-edző: Bereczki Árpád.

Medgyesbodzás: Véha – Kelemen (Zsibrita), Juhász K., Dunai (Friderikusz), Nagy L., Balogh G., Serbán, Kovács Zs. (Fülöp), Sódar, Novák, Varga V. (Csepregi). Edző: Mazán Zoltán.

Bereczki Árpád: – Sok hiba elől, sok hiba hátul, az eredmény önmagáért beszél. Megérdemelt vendég győzelem.

Mazán Zoltán: – A mérkőzést nem úgy kezdtük ahogy elterveztük, de a korai gólunk egy kis rendet tett a fejekben. a második gól meghatározó volt , ezután mindkét csapat győzelemre játszott, de nálunk volt az előny, és ezt magabiztos győzelemre tudtuk váltani.