A nagyobb rutin döntött a rossz talajú sarkadi pályán

Fotó: Papp Sándor

A rendkívül rossz minőségű pályán folyamatos játék nem tudott kialakulni inkább csak a küzdelem dominált az egész mérkőzésen. A 43. percben egy rossz sarkadi hazaadást csípett el Kéki Csaba, aki a ziccert nem is hibázta el 0-1.

A második félidő 4. percében egy bal oldali hazai szabadrúgást nem tudott a DSE kifejelni, a kapust ez meglepte és nem mozdult a labdára, így a labda az egyik védő kezéről a hálóba kötött ki 1-1.

[wp_bannerize_pro categories=”300×250″ orderby=”random” numbers=”1″]

A 70. percben egy előre vágott labdára a ványai kapus rosszul mozdult ki, és a 16-os vonalánál ütközött a csatárral. A játékvezető rögtön büntetőt ítélt! A büntetőt viszont elhibázta a sarkadi játékos, így az eredmény nem változott. A 87. percben egy előre lőtt labdánál a kijövő sarkadi kapus nem tudta megfogni a labdát. A kínálkozó lehetőségre Kéki Csaba csapott rá, aki két csel után az üres kapuba lőtt! 1-2.

Megye II. osztály, A-csoport, 10. forduló

Sarkadi KLE–Dévaványai SE 1–2 (0–1)
Sarkad, 180 néző
Vezette: Zahorán János.
Gólszerző: Tokaji (47.), ill. Kéki (43., 87.). A 70. percben Tokaji büntetőt hibázott.

Sarkad: Petrás – Szalazsán A., Bányai P., Tóth K., Patkás, Jánki (Takács), Tokaji, Jepure, Jenei, Erdei, Rajki-Tóth (Repa). Edző: Bali István.

Dévaványa: Szász – Pap Á., Bányai R., Váradi, Kovács B., Kovács F., Szabó E. (Nagy Z.), Kéki, Marton, Kató, Gubucz (Feke). Játékos-edző: Bereczki Árpád.

Bali István: – Kilencven percen keresztül óriási fölényben játszottunk, de sajnos kimaradtak a lehetőségeink, még tizenegyest is hibáztunk. Az ellenfél két hibánkat kihasználta, és megnyerte a mérkőzést.

Bereczki Árpád: – Nagy iramú mékőzésen, futballra alkalmatlan pályán, kiharcoltuk a győzelmet.