A Békéscsabai MÁV otthonából is három pontal távozott a DSE

Kéki Csaba csapatkapitány, kétszer is túljárt a hazaiak hálóőrén. Fotó: Papp Sándor

Jól kezdte a DSE a meccset, mely már az elején Bányai Ricsi adott jó labdát Kéki Csabinak a jobb oldalon, aki az 5. percben a kifutó kapuson átemelve megszerezte a vezetést 0-1.

A továbbiakban helyzetek nélküli mezőnyjáték folyt a pályán, amikor is a 29. percben, egy jobb oldali hazai beadást váltottak gólra a Csabaiak 1-1.

A 38. percben nagyon hasonló szituációból, Szabó Erik adott jó labdát a jobb oldalon kilépő Kéki Csabának, aki szinte lemásolta az első gólját, újra átemelte a kilépő kapuson a labdát 1-2.

A második félidőben a vendégek számtalan nagy helyzetet kidolgozott, de csak a 89. percben egy egyéni villanás után Gubucz Viktor tudta biztosította teljesen a megérdemelt győzelmet!

Megye II. osztály, A-csoport, 8. forduló

Békéscsabai MÁV SE–Dévaványai SE 1–3 (1–2)
Békéscsaba, 80 néző.
Vezette: Sechna Gábor.
Gólszerző: Árszintye (29.), ill. Kéki (6., 38.), Gubucz (89.).

Békéscsabai MÁV: Steigerwald – Kiss-Schusztek, Viczián, Bánlaki, Takács K., Lévai, Zsömbörgi, Pojendán, Árszintye, Petri, Avramucz. Csere: Gajdács, Nánási, Vozár, Sipiczki. Edző: Dohányos Zoltán.

Dévaványa: Szász – Pap Á., Bányai, Váradi, Kovács F., Szalai, Szabó E., Kéki, Marton, Kató, Panyik. Csere: Juhász Zs., Papp D., Feke, Gubucz. Játékos-edző: Bereczki Árpád.

Braun Attila: – Az első félidőben jól játszottunk, gólokkal vezethettünk volna. A fordulás után a jobb erőnléttel rendelkező vendégcsapat megérdemelten kerekedett fölénk.

Bereczki Árpád: – A mai mérkőzésen végig koncentráltak és fegyelmezettek voltunk, melynek eredménye a második játékrészben mutatkozott meg az erőnléti fölényünkkel és a három góllal.